I spektakulære omgivelser på hjemmebane, skal Thom Hell, Jonas Alaska og Marte Wulff spille for FNs bærekraftsmål 9. november. Konserten vil holdes ved Bendiksbukta på Odderøya og er en del av arrangementet verdens vakreste nattevandring i regi av Norad og Kristiansand kommune. (Foto: Pressebilder)

Thom Hell, Jonas Alaska og Marte Wulff skal spille gratiskonsert under åpen himmel

  Redaksjonen
  16. okt. 2019
  14:20
Thom Hell, Marte Wulff og Jonas Alaska runder av verdens vakreste nattevandring med konsert i Bendiksbukta.


I spektakulære omgivelser på hjemmebane, skal Thom Hell, Jonas Alaska og Marte Wulff spille for FNs bærekraftsmål 9. november. Konserten vil holdes ved Bendiksbukta på Odderøya og er en del av arrangementet verdens vakreste nattevandring i regi av Norad og Kristiansand kommune.
 
Konserten holdes i forbindelse med nattevandringen i Kristiansand der alle inviteres til å bli med å gå for bærekraftsmålene. Vandringen starter i skumringen, og veien blir lyssatt i bærekraftsmålenes farger. Hell, Alaska og Wulff avslutter nattevandringen med en stemningsfull konsert for alle som er med.  
 
Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg ser virkelig frem til å få avslutte denne spektakulære turen, og ikke minst få dele scenen med både Jonas Alaska og Marte Wulff. Jeg håper alle sørlendinger tar på seg turskoene og blir med på nattevandring, dette blir en opplevelse utenom det vanlige, sier Thom Hell, som støttes av Marte Wulff. 

- Denne nattevandringen for FNs bærekraftsmål er et viktig og meningsfylt arrangement, og jeg gleder meg til å dele opplevelsen med alle som møter opp på Odderøya, sier Wulff.

Arrangementet og konserten er gratis, og vandringen starter fra Torvet klokken 18.00, men det er selvfølgelig mulig å starte turen før eller senere. Konserten i Bendiksbukta starter rundt klokken 20.00.

Over 60 000 har allerede blitt med på tur  
Tidligere har nattevandringene vært arrangert i Rjukan, Bodø, Ålesund, Bergen, Asker, Tromsø, Sandnes og Oslo, og totalt har over 60 000 vært med å gå. Nattevandringen arrangeres for å rette søkelyset mot FNs bærekraftsmål. 

- Uten at folk kjenner til FNs bærekraftsmål blir det vanskeligere å nå dem, derfor arrangerer vi nattevandringer. Vi håper at hele storkommunen vil bli med på en magisk tur rundt Odderøya og nyte vakker musikk fra Thom Hell, Jonas Alaska og Marte Wulff, sier direktør i Norad, Jon Lomøy.   

Norad og Verdens vakreste nattevandring samarbeider også med Kristiansand kommune. Sammen skal de legge til rette for en trygg og unik turopplevelse.

I tillegg til vakker musikk, vil også en gruppe fra Søgne danseklubb by opp nattevandrerne til dans med BlimE-dansen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Sted: Nattevandringer starter på Torvet før turen går videre rundt Odderøya. Konserten holdes ved Bendiksbukta. 

Tid: Lørdag 9. november, oppmøte og start for nattevandring fra klokken 18:00. Opplegget på scenen i Bendiksbukta starter klokken 19:30 og konserten starter ca. klokken 20:00. 

Pressemelding fra Norad og Kristiansand kommune

- Nattevandringen gir oss en flott anledning til å belyse bærekraftmålene og hva de kan bety for den kommende dialogen om veivalg for samfunnsutviklingen i Kristiansand. Vi går sammen for å bygge Norges mest bærekraftige kommune, sier Camilla Dunsæd, kommunedirektør i nye Kristiansand. (Foto: Norad/Kristiansand kommune)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no