Tom Erik Dønnestad i Nullvisjonen inviterer til "Trygg Bil dag" førstkommende torsdag på Mjåvann industriområde. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Sjekk bilen din gratis

  Nicolai Prebensen
  17. okt. 2019
  09:17
Torsdag arrangerer Nullvisjonen, i samarbeid med en rekke etater og bedrifter, «Trygg Bil dag» på Mjåvann industriområde. Hensikten med arrangementet er at bileiere kan få sjekket om bilen de kjører er trygg.

- Vi stiller med mannskaper for sjekk av din bil, sier Tom Erik Dønnestad i Nullvisjonen.

Han forteller videre at dette blir et arrangement med mye innhold i tillegg til konkurranse og gratis pølser og brus.

Vask
- Vi har lagt opp en løype hvor bilen får en gratis vask. Deretter går turen videre til en frontrutesjekk, så til teknisk kontroll, videre til Nullvisjonen Agders stand hvor det blir gitt informasjon om arbeidet. Politiet er til stede, og til slutt kontrolleres bilens dekk.

- Alle som fullfører løypa er med i trekningen av en rekke flotte premier, blant annet middag på Under og overnatting på Lindesnes Havhotell, fortsetter Dønnestad.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Nullvisjonen Agder gjennomfører årlig mange arrangementer med mål om å å få færre skadede og drepte i trafikken. Her fra Nyttårsmarkeringen ved Kristiansand Dyrepark i januar i år. (Foto: Niklas V. Hovde).

I tillegg dukker kjente motorsportførere opp denne dagen, og disse skal teste dekk.

- Hindre ulykker
- Arrangementet foregår i og rundt Mjåvann Dekksenter og starter klokken 14.00. Vi håper at mange tar denne oppfordringen til å stille opp med bilen sin til en helt kostnadsfri sjekk. Det kan dreie seg om å forhindre store eller mindre ulykker, avslutter Dønnestad. 
Sist oppdatert 17.10.2019 klokken 09:32 av Nicolai Prebensen

"Trygg Bil dag" skal foregå i og rundt Mjåvann Dekksenter i Songdalen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no