- En fantastisk sesong

Publisert
Søgne FK - Fløy-Flekkerøy 3-3 (2-0), herrenes 4. divisjon, Toyota-banen, Tangvall.

Søgne-herrene ender på 2. plass i årets 4. divisjon etter å ha spilt uavgjort mot et sterkt bortelag mandag kveld. Etter det N247 kjenner til møtte Fløy-Flekkerøy 2 med fem A-lags spillere og var sterke. Likevel var et svært hardtarbeidene hjemmelag sterkere i 1. omgang og kjempet seg til en  tomålsledelse før pause, begge ved Marcus Aamodt.
I andre omgang jevnet spillet seg mer ut og hjemmelaget falt litt i kvalitet etter en strålende 1. omgang.
Gjestene scoret to ganger og gikk i ledelse etter 89 minutters spill etter å ha vært effektive foran mål. Like etter scorer Espen Sørensen på skudd og kampen er over på stillingen 3-3.
- Effektive
- Dette var et meget godt lag med mange gode spillere. De var effektive foran mål, men jeg er mest imponert over våre egne gutter som går så hardt ut og står kampen helt ut. Årets sesong har vært fantastisk, og en 2. plass er knallgodt med tanke på at laget er mer eller mindre nykomponert.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Thor Jostein Dyrnes og assisterende trener Svein Enersen under en kamp tidligere denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Dette lover godt for neste sesong og selv om kampen mot Kvinesdal neste mandag er betydningsløs for årets serie, skal vi bite fra oss der også, sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 ved kampslutt.
Seriemestre
Stillingen på tabellen per mandag kveld er Express (seriemester) med 57 poeng, Søgne FK 53 poeng og Flekkefjord har 46 poeng.
Morten Dalene ga sammen med resten av laget mandag kveld alt i et siste forsøk på å skrumpe inn på ledelsen til serieleder Express i sluttminuttene. Express spilte uavgjort mot Jerv 2 og fikk det nødvendige poenget som sikret dem seriegullet. (Foto: Nicolai Prebensen)