- Vi arrangerer konsert i Lohneveien i kveld, men det er ikke vi som står bak blomstersalg på Nodeland, sier Bjørn Severinsen til N247. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Nei, blomsterselgere på Nodeland er ikke fra misjonskirka

  Jon Aamodt
  10. okt. 2019
  14:47
- Vi har blitt gjort oppmerksom på at noen selger blomster på Nodeland i dag og at disse utgir seg for å komme fra Søgne misjonskirke. Det er ikke korrekt, sier Bjørn Severinsen til N247 torsdag ettermiddag. 

Han forteller videre at det er korrekt at Søgne misjonskirke i samarbeid med Oasen arrangerer en konsert med et afrikansk kor i kveld. 

- Blomsterselgerne skal ha vært i et leilighetsbygg på Nodeland hvor de sier at flere har kjøpt buketter og at inntektene skal gå til det afrikanske koret. Dette er ikke tilfelle, og vi har varslet politiet om hendelsen, sier Severinsen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vurderer oppfølging
Operasjonsleder Linn Andresen ved Agder politidistrikt bekrefter at de har mottatt melding om selgerne, men sier at de så langt ikke har hatt kapasitet til å sende mannskaper til stedet. 

- Vi følger med, og får vi videre meldinger må vi vurdere hvordan vi kan prioritere saken, sier operasjonslederen til N247. 

Lensmannskontoret i Søgne og Songdalen er også orientert om forholdet, men har så langt ikke ytterligere opplysninger i saken. 

- De som vil støtte det afrikanske koret må heller komme på konserten i Lohneveien i kveld, sier Sevrinsen til N247. 

Politiets er informert om hendelsen på Nodeland, men har så langt ikke hatt kapasitet til å prioritere saken. (Foto: Politiet)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no