F.v. avdelingsleder Karl Gunnar Lian og innehavewr Asbjørn Johnsen i de nyetablerte lokalene på Lunde. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Et perfekt sted å etablere seg for oss

  Nicolai Prebensen
  09. okt. 2019
  13:58
Selskapet Pakketrans AS, de med kenguruen, har etablert seg på Lunde, nærmere bestemt i nybygget til Tappen på Lunde.

- Dette dreier seg om pris og tilgjengelighet, sier innehaver av selskapet, Asbjørn Johnsen til N247 onsdag ettermiddag.

Frakteselskapet som har kunder over hele Sørlandet har 10-12 ansatte og har 600-800 oppdrag hver måned i tillegg til faste oppdrag, etablerte seg den 1. oktober i lokalene. Selskapet har også fast kjøring for PostNord.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Her har vi alt. Bilparken har alle dekkene på hotell her på Tappen, jeg har vaskehall vegg i vegg, og ikke minst er plassen stor nok til at vi kan parkere noen biler. I tillegg kan vi laste om rett utenfor lokalene ved behov. Pølsene på stasjonen er litt for gode, det er dagligvarebutikk her, slakter, trikotasje-butikk, frisør og ikke minst drivstoffstasjon. Alt innenfor gangavstand, fortsetter han.

Johnsen forteller videre at han er opptatt av å være stasjonert lokalt.

- Bedre kan det ikke bli
- Vi frakter varer både øst- og vestover og kan i tillegg sende varer til og fra Oslo og Stavanger daglig. I så måte er dette et perfekt sted å være. Snart kommer det nye veier, og når jeg bor i Mandal er veien til jobb mye kortere enn om jeg skulle ha valgt Kristiansand. Flere sjåfører bor også i nærområdet, så bedre kan det ikke bli, sier han.

Han vil gjerne legge til at han allerede stortrives på Lunde.

- Jeg kjøpte selskapet av John Kåre Pettersen i mai, og det er jo han som sammen med Tore Ramsland og Kåre Pettersen eier Tappen i dag, og de har lagt alt til rette for oss. De har vist storsinn og er uhyre enkle å forholde seg til, avslutter Asbjørn Johnsen.

Kontorlokalene ligger vegg i vegg med vakehallene og dekkhotellet til Tappen på Lunde. - Perfekt, sier innehaver Asbjørn Johnsen til N247. Her sammen med avdelingsleder Karl Gunnar Lian (t.h.). (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no