Søgne-herrene kunne reise hjem med en komfortabel 5-1 seier etter lørdagens kamp mot Vigør. (Foto: Roar Tolfsen)

Komfortabel seier til Søgne FK

  Jon Aamodt
  05. okt. 2019
  18:13
Vigør - Søgne FK 1-5 (1-2), herrenes 4. divisjon, Macron Arena Hellemyr kunstgress 

- Dette er noe av det beste jeg har sett. Det var en kollektiv seier som vi har sett også i andre av de senere kampene, sier trener Thor Jostein Dyrnes etter at Søgne-herrene nærmest rundspilte Vigør i kampens andre omgang.

Vigør gikk opp til 1-0 etter to minutter, en glipp i følge Dyrnes.  Morten Dalene utliknet etter 15 minutter, og bare minuttet senere gikk Søgne opp i ledelsen etter scoring av Stian Aamodt.  1-2 var også pauseresultat i kampen. 

- Kjekt å se de unge
Tre minutter ut i andre omgang økte Søgne ledelsen til 1-3 etter en scoring av Marcus Aamodt før Stian i det 59. minutt la på til 1-4. Ett minutt før fulltid satte Ole Asbjørn Liland kampens siste mål og Søgne kunne ta turen vestover igjen med en komfortabel 5-1 seier. 

- I dag var alle gode, men skal jeg trekke frem noen må det bli unggutten Martin Velle. Det er skikkelig kjekt å se de unge markere seg når de får tillit, tilføyer Dyrnes.

Søgne ligger så langt på andreplass på tabellen, men Dyrnes har fremdeles et håp om at de kan klatre forbi Express i løpet av sesongens siste kamper og sikre tabelltopp og opprykk til neste sesong. 

- En kollektiv seier, med en ekstra pluss til de unge på laget, sier trener Thor Jostein Dyrnes etter kampen på Macron Arena Hellemyr kunstgress lørdag. (Foto: Roar Tolfsen)

Morten Dalene, Stian Aamodt (2 mål), Marcus Aamodt, og Ole Asbjørn Liland satte inn bortelagets mål lørdag. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no