Brannvesenet fikk raskt kontroll på en båtbrann på Langenes fredag, (Foto: Nicolai Prebensen)

Politiloggen: Brann i båt på Langenes

  Jon Aamodt
  04. okt. 2019
  18:00
Søgne fredag klokken 17.54 Politiet i Agder melder på Twitter at det er brann i båt som ligger på Langenes i Søgne. Nødetatene er på vei til stedet. 

Brannvesenet melder at det skal være røykutvikling og litt flammer i kabinen. Det skal ikke være folk ombord, og slukking er iverksatt. 

110-sentralen skriver at KBR Søgne og Songdalen er på stedet og har iverksatt slukking. De har kontroll på brannen i en 52 fots båt som ligger fortøyd ved land.

Songdalen fredag klokken 15.21: Politiet i Agder melder om tre biler som har kjørt i hverandre syd for Nodeland på fylkesvei 461. Politiet har vært på stedet, og det er ikke meldt om personskade. 

Kort tid etter skriver operasjonsleder på politiets Twitter-konto at bilene er fjernet fra veien og det er ikke trafikale problemer som følge av hendelsen. 

To personer med smerter i nakke/rygg sjekkes av ambulansepersonell på stedet. Partene fyller ut skademelding, i følge oppdatering fra politiet. 

Søgne fredag klokken 03.38 Politiets operasjonssentral skriver på Twitter at en bil har kjørt av veien i krysset Hølleveien - Stauslandsveien i Søgne. Det er ingen personer i eller ved bilen, og politiet vil undersøke saken.

Søgne torsdag klokken 23.35 Agder politi skriver på Twitter at en person har falt i vannet ved Borøya i Søgne. Vedkommende er tatt på land av av folk på stedet og kjørt legevakt for sjekk.

Songdalen torsdag klokken 22.30: 
Politiet melder om trafikkulykke på Songdalsveien. To biler er involvert, og det meldes om lettere personskade. 

KBR Finsland har også rykket ut til hendelsen, Fylkesveien 461 er blokkert ved Stubstad, skriver Veitrafikksentralen. 

Klokken 00.39 melder Veitrafikksentralen at veien er åpnet igjen.
Sist oppdatert 04.10.2019 klokken 18:06 av Jon Aamodt

Politiloggen for distriktet. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no