Ella Berge, Jane Pedersen og Camilla Tolfsen bærer installasjonen med 70 rosa og 19 sorte BHer ut til fylkesveien onsdag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

70 rosa og 19 sorte

  Jon Aamodt
  02. okt. 2019
  20:01
- Du kan like godt ta det med en gang til, disse BHene kan ingen bruke til noe annet enn at de henger her. Hempene er klippet bort, og det er ikke mulig å ha disse på seg, sier Ella Berge i det hun sammen med Camilla Tolfsen og Jane Pedersen bærer «installasjonen» med 70 rosa og 19 sorte BHer ut til fylkesveien ved Sebbetåa i Søgne. 

Som N247 skrev tidligere vil Berge unngå gjentagelse av episodene fra i fjor da langfingrede forsynte seg med BHer som var hengt opp for å markere støtte til Rosa Sløyfeaksjonen. 

Onsdag var monteringen av årets installasjon ferdig, og Berge og Tolfsen, med hjelp av tilfeldig forbipasserende Jane Pedersen, fraktet installasjonen ut til Langenesveien hvor det hele ble montert på allerede klargjorte staur. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Her spikrer vi og stripser vi fast hele innretningen til staurene og håper de får stå i fred, sier Berge. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Under de fire radene med rosa og sorte plagg, pyntes det med gamle hjul påmontert rosa sløyfer. (Foto: Jon Aamodt).

- Større neste år
- Vi har flere BHer på lager. Neste år setter vi på enda flere rader under her, og da tenker jeg hjulene kommer midt i en enda større installasjon. Nå er de på plass, til støtte og påminnelse til alle. Om du ikke selv er rammet direkte av kreftsykdommen, har du garantert en søster, mor, datter eller en annen slektning som har opplevd denne kreften som berører så mange på en eller annen måte, avslutter damene mens de spikrer og stripser ferdig.

- Så håper vi på vestavind så de ikke blir så flate, tilføyer Tolfsen med et lurt smil. 

Det ble masse tommel opp og tuting fra passerende biler da installasjonen ble montert tett ved Langenesveien. (Foto: Jon Aamodt)

Ella Berge og Camilla Tolfsen med de ferdig monterte og hempeklippede BHene klar for transport ut til veien ved Sebbetåa onsdag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no