33 unge deltar på årets teaterskole på Søgne gamle prestegård. (Foto: Privat)

Teaterskole på prestegården

  Jon Aamodt
  02. okt. 2019
  15:53
For åttende år blir det denne uka arrangert teaterskole for barn i løpet av høstferien. Det er Søgne gamle prestegård som inviterer til teaterskole, og i år er det fjorten teaterstudenter fra Universitetet i Agder som tar seg av undervisningen og loser de unge gjennom programmet. Faglærer Sunniva Solheim er veileder for arrangementet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Hele 33 barn er påmeldt årets teaterskole. I løpet av uka får de prøve seg på ulike dramaleker, rollespill, improvisasjon, forumteater og seksrutersfortellinger. 

- Sammen med studentene skal de unge utforme en forestilling, og denne skal vises i kultursalen på Søgne gamle prestegård torsdag klokken 14.00. Her er foresatte og annen familie invitert som publikum, sier veileder Sunniva Solheim til N247.
Sist oppdatert 03.10.2019 klokken 09:27 av Nicolai Prebensen

14 studenter fra UiA veiledet av faglærer Sunniva Solheim, loser de unge gjennom teaterskolen i høstferien. (Foto: Privat)

Her i kultursalen på Søgne gamle prestegård skal de unge fremføre sin egen forestilling for foreldre og annen familie torsdag i høstferien. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no