Sammen med tre andre norske utøvere utgjør Elias Gjervoldstad Auclair det norske laget i lagEM i motocross. (Foto: Privat)

- Stolt over å kjøre med flagget på brystet

  Jon Aamodt
  02. okt. 2019
  14:19
Kommende helg kjører Elias Auclair sammen med sin sterkeste konkurrent Andreas Flåta Meyer fra Notodden EM for lag i motocross. Konkurransen foregår i Gdansk i Polen, og de to 14-åringene  er eneste norske deltagere i 85cc klassen. I tillegg deltar to andre norske utøvere i andre klasser. Sammen utgjør de fire ungdommene det norske laget. 

Stort å kjøre med flagget på brystet
Hele 23 nasjoner er representert i mesterskapet hvor deltagerne fra hvert land konkurrerer som lag, og 14-åringene synes det er stort å få lov til å gjøre dette sammen med de andre guttene og med det norske flagget på brystet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vanligvis er vi jo konkurrenter, både i Norge og ute i Europa. Denne helgen stiller vi som et sterkt team, vi kjenner hverandre godt og har mye moro utenfor banen, sier en spent Elias Auclair på vei fra Songdalen til Polen onsdag ettermiddag. 

Sist oppdatert 02.10.2019 klokken 16:04 av Jon Aamodt

Elias Auclair sammen med sin sterkeste konkurrent Andreas Flåta Meyer fra Notodden før EM for lag i motocross. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no