Mye moro på Tangvall når spillere fra hele Agder kommer til Søgne helgen 12. og 13. oktober. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Hjelp oss! Det kommer 242 lag til cupspill om to uker

  Nicolai Prebensen
  01. okt. 2019
  14:34
Helgen 12. og 13 oktober er Søgne FK igjen arrangør og ambassadør for Norges Fotballforbunds (NFF) Eat Move Sleep Cup, og i år slår antall påmeldte lag alle rekorder.

- I 2017 satte vi rekord med 194 lag. Så fikk vi en tilbakegang i 2018 og hadde da bare 177 lag med.  I år har hele 242 lag meldt seg på til turneringen, og det betyr et økt behov for frivillige, sier koordinator Gunnar Engebu i klubben til N247 mandag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi har per i dag cirka 130 frivillige og trenger opp mot 30 personer til. Vi trenger folk til aktivitetsboder, kiosker og sekretariater. Vi i klubben er evig takknemlig om du kunne tenke deg å være frivillig for oss denne helgen. Det er bare å ta kontakt med meg, eller via denne linken hvor du kan velge hva du vil gjøre som frivillig, sier Engebu avslutningsvis.

Han legger til at årets cup blir så stor at det kommer til å bli et yrende liv over hele Tangvall denne helgen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Hele 240 lag med unge spillere kommer til Tangvall 12. og 13. oktober. Det blir garantert mye moro både for spillerne, foresatte og arrangører denne helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

NFF skriver om arrangementet: «Alle som blir plukket ut til å være cuparrangør eller ambassadørklubber, skal arrangere en fantastisk Eat Move Sleep-cup som selve beviset på at kombinasjonen av et sunt kosthold, økt aktivitet og nok søvn hører naturlig sammen, og gir god helse og overskudd til et mer aktivt liv. 

Blant annet skal det på Eat Move Sleep-cup etableres en Eat Move Sleep-camp der det skal gis kunnskap og inspirasjon til både deltakere og tilskuere. Campen krever en viss størrelse og det kommer blant annet tre telt som skal settes opp og driftes av arrangørklubben med bistand fra BAMA/NFF».

Gunnar Engebu har travle dager både før og under arrangementet helgen om mindre enn 14 dager til. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Bildet er fra våren 2019. Søgne FK ble utnevnt for syvende gang til Eat Move Sleep ambassadør. F.v.: Frode Grodås (NFF), Trond Alfredsen, Gunnar Engebu, Elin B. Engebu, Nina B. Alfredsen og Håkon Andersen (Bama). (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no