- Flott start på hummerfisket i 2018 er tittelen på dette bildet fra fjorårets fotokonkurranse. (Foto: Dag Arthur Harbak)

Teiner i premie: Tar du årets hummerfiskebilde?

  Nicolai Prebensen
  28. sept. 2019
  18:56
Tirsdag starter hummerfisket og i år som i fjor inviterer vi våre lesere til å dele sine bilder fra begivenheten i en ny fotokonkurranse, denne gangen fra skjærgården. Vi setter ingen krav til innholdet i bildene bortsett fra at de bør være relatert til hummerfisket.

I tillegg er vi opptatt av kvalitet, så ikke «resize» bildene til det ubrukelige når dere sender dem, og husk at «vannrette bilder» tar seg best ut i N247s nettavis.

Husk navn på fotografen og eventuelt personer på bildet.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Fjorårets vinnerbilde: Niclas Emilian på 2,5 år er med bestefar på hummerfiske første gang. Rognhummeren gikk tilbake til havet. (Foto: Andrea Harbak).

Frist 15. oktober
Som vanlig deler vi ut premier til fotografene bak de beste bildene og denne gangen vanker det en skotteteine hver til de to beste bildene. Disse er sponset av N247 og Sør-Tre på Linnegrøvan. I tillegg vanker det gavekort til de nest beste bildene, disse fra Elon Søgne. Vi holder denne nye fotokonkurransen åpen til og med 15. oktober. Vi gjentar at vi gjerne vil ha bildene så høyoppløselige som mulig, og helst i «vannrett» format.

Du kan sende bildene via Instagram med emneknaggen #n247no, men da må vi helst ha originalfila i tillegg, sent på epost til redaksjonen@n247.no eller på melding til telefon 991 02 247.

Kreativitet belønnes
Husk at det er lov å være kreativ og det er ingen betingelse at det må være hummer i bildet.

Skitt fiske med kamera og teine!

Kreativitet belønnes Husk at det er lov å være kreativ og det er ingen betingelse at det må være hummer i bildet. (Foto: Kjell Svenning)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no