Tinntjønnhallen torsdag kveld: «Gigastemning» da Søgne sikret seieren

Etter å ha ligger under 9-11 etter første omgang, avsluttet Søgne-damene en triller uten like med seier 27-26 i torsdagens 3. divisjonsoppgjør mot Grane Arendal 2 i Tinntjønnhallen.

Lagene fulgte hverandre tett i den andre omgangen, men på det meste lå Søgne under med tre mål. Det var «gigastemning» og nesten så taket løftet seg da Søgne til slutt sikret seieren i kampen.

Tidligere:
Etter at lagene har fulgt hverandre gjennom hele første omgang, ligger Søgne Håndballklubb under med pauseresultatet 9-11 når første omgang i 3.divisjonsoppgjøret mot Grane Arendal 2 i Tinntjønnhallen er tilbakelagt torsdag kveld.
Søgne-damene har spilt fantastisk i forsvar, men er for lite samspilt i angrep i kampens første omgang.
- Men det kommer, sier trener Bjørn Hagen til N247s reporter i pausen.
Det er høy stemning i hallen, og tett på 200 tilskuere følger kampen fra tribuneplass.
Ny sak med fyldig kampreferat kommer senere i kveld på N247.
Sist oppdatert 19.09.2019 klokken 22:19 av Jon Aamodt
Søgne-damene spiller fantastisk i forsvar, men har litt å gå på i angrepsspillet. (Foto: Nicolai Prebensen)