351 elever ved Lunde skole med "hjertebildet" de selv stod modell for torsdag ettermiddag. (Foto: Geir Kjelland)

Se «hjertebildet»: - Inkludering, likhet og fellesskap

  Nicolai Prebensen
  19. sept. 2019
  13:47
- Vennskapsuka på Lunde skole dreier seg om inkludering, likhet og fellesskap og har vært ei herlig uke hvor elevene har vært inndelt i grupper på tvers av alderstrinn og med gruppeledere fra sjettetrinnet, sier avdelingsleder Tore Håtveit til N247 torsdag ettermiddag. Det like etter at 351 elever hadde dannet et hjerte ute på kunstgressbanen ved skolen.

Han sier videre at elevene har en tøff arbeidsdag og at skolene ikke er flinke nok til å ha slike avbrekk i skolehverdagen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det hele startet mandag med inndeling i grupper, og mye av den dagen gikk med til å bli kjent med hverandre. Siden har det gått slag i slag hvor elevene blant annet har trimmet litt, gått tur, spist matpakka sammen og har vært ute og funnet plasser hvor de har lekt og hygget seg sammen, fortsetter han.

Det er heller ikke slutt med torsdagens hjertebilde.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Avdelingsleder Tore Håtveit ved Lunde skole organiserte «hjertebildet» på kunstgressbanen på en forbilledlig måte torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Fredag skal vi ha «Bad Hair Day» og grillpølsefest i skolegården. Både elever og voksne stiller med frisyrer som nok vil skape oppsikt. Dette er selvsagt frivillig, men slik vi kjenner elevene og lærerne blir nok dette ganske heftige greier. Vi håper at dette prosjektet kan bli en tradisjon. Når vi stiller med litt rare sveiser er det lettere å bli sett, se andre og få positiv oppmerksomhet. Da blir det kanskje enda lettere å gi hverandre komplimenter og si noe hyggelig til hverandre, avslutter Håtveit som legger til at langfri fredag blir preget av feststemning og flott musikk.

"Hjertebildet" med 351 elever pluss lærere, sett fra bakkeplan. (Foto: Nicolai Prebensen)

351 elever samt lærere under "hjertefotograferingen" på Lunde skole torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no