Tapte knepent mot seriemesteren

Publisert
Søgne 2 - Solbygg 0-1 (0-0), herrenes 6. divisjon, Toyota-banen Søgne mandag kveld.

Sjettedivisjonens suverene lag denne sesongen kunne sent mandag kveld feire opprykk til femtedivisjon etter en knepen seier mot et fremadstormende Søgne 2-lag som ga absolutt alt den kjølige høstkvelden på kunstgresset på Tangvall.

I første omgang var lagene jevngode og det hjemmelaget manglet i presisjon tok de igjen i innsats, Samtlige elleve på banen ga alt, og som trener Tor Einar Fredriksen sa etter kampen, «en god vinter nå så blir dette laget å regne med». Det utsagnet støtter vi fullt ut.
Laget som på få måneder har vokst fra å være seks-syv spillere til 37 spillere spilte for drakta, og selv om gjestene mandag var det lille hakket hvassere, var sjansene like store i begge ender av banen.
Etter 18 minutters spill i andre omgang fikk Solbygg straffe etter en felling i feltet, men en noe nonchalant straffeeksekutør feilet og ballen ble enkel å redde for keeper. Det avgjørende målet til gjestene kom to minutter før full tid og dermed hadde Solbygg rykket opp en divisjon selv om det er flere kamper igjen i serien.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Publikum fortjener også ros for innsatsen under kampen. Denne gjengen laget ståhei på tribunen så det holdt gjennom kampen, selv om det ikke ser slik ut akkurat på dette bildet. (Foto: Nicolai Prebensen).
Det skal sies at bortelaget førte store deler av andreomgangen og presset vertene hardt, men Søgne stod i mot og viste en imponerende innsatsvilje. Det gror i Søgne Fotballklubb,
Johannes kjøstvedt i kamp mot to Solbygg-forsvarere i andre omgang mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Solbygg har scoret kampens eneste mål like før full tid og kan ferie opprykk til femtedivisjon. (Foto: Nicolai Prebensen)