Leder i Karateklubben Sør, Gry Aga Stubstad forteller at hun og 26 andre medlemmer i klubben er vindfaste i danmark og kommer ikke hjem før mandag ettermiddag. (Foto: Privat)

KKSør vindfaste i Danmark

  Nicolai Prebensen
  15. sept. 2019
  09:55
- Vi skulle ha reist hjem søndag klokken 12.15, men allerede lørdag kveld fikk vi beskjed fra Color Line om at alle fergene over Skagerrak var innstilt, sier leder av Karateklubben Sør, Gry Aga Stubstad til N247 søndag morgen.

Klubben har medlemmer fra både Søgne og Songdalen, og hun samt 26 andre voksne og ungdom er på en sosial klubbtur til Skallerup i Danmark og har  ikke trent karate i det hele tatt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi har spilt fotball, de voksne mot de yngre medlemmene, og Color Line har ryddet opp og ordnet det slik at vi er ombooket til 12.15-ferja mandag. De ordnet det også slik at vi kan bli her vi er slik at vi slipper å flytte på oss. Rederiet har gjort en god jobb for oss, fortsetter hun.

Stubstad forteller videre at de har vurdert å kjøre hjem via Sverige. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet er tatt lørdag ettermiddag da Superspeed la til kai og blir liggende resten av helgen på grunn av sterk vind og grov sjø i Skagerrak . (Foto: Nicolai Prebensen).

Venter
- Når det blåser slik det gjør nå hender det at Storebæltsbroen blir stengt, og da hadde vi jo vært like langt. Dessuten er turen via Sverige og hjem en veldig lang biltur, så vi bestemte oss for å bli her til vi kommer hjem med ferja. 

- Vi koser oss sammen, og i dag fikk ungene sove så lenge de ville. At de mister en skoledag mandag er visst heller ikke så farlig, avslutter hun på telefon fra frokostbordet i Skallerup.

Bildet er tatt på stranden i Skallerup lørdag ettermiddag. Da var alle Color Lines seilinger over Skagerrak kansellert. (Foto: Gry Aga Stubstad)

Hele gjengen i KKSør samlet til fotballkamp lørdag. (Foto: Privat)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no