Martin Fredriksen fra UKM 2018 på OpenMind. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Du er videre i Norske talenter

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  13. sept. 2019
  21:33
Rapperen Martin Fredriksen fra Vedderheia er videre i TV 2 sendte Norske talenter etter at samtlige fire dommere gav ham sitt ja fredag kveld. 

- Alle sier at Sørlendinger er treige. Dette var jo heilt rått. Du er et Kinderegg, sa dommer Janne Formoe etter Martins opptreden. 

Han presenterte seg selv som gardist, og fra Kristiansand (!!!), men vi kjenner han som Martin fra Vedderheia hvor han flere ganger har opptrådt på Vedderheiakonserten, første gang i 2013. 

- Du er et stort talent, supplerte Mia Gundersen som neste dommer, og Mona Berntsen fulgte opp med kommentaren «Veldig veldig bra».

- Det er første gang jeg har hørt en rapper som ser meg i øynene og smiler. Du er videre, supplerte Bjarne Brøndbo som siste dommer før alle de fire dommerne gav et klart og tydelig ja til videre deltagelse. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Uttrykte meg gjennom en låt
Under introduksjonen før han gikk på scenen snakket Martin om baksnakking.

- Æ æ 20 år og kommer fra Kristiansand. Begynte å rappe for fire år siden. Hadde en venn som sleit med seg selv og har hatt det tøft oppigjennom. Jeg følte at her kan jeg gjøre noe og den beste måten var at jeg uttrykte meg gjennom en låt som jeg skrev til den personen. 

- Etter det har jeg bare fortsatt å skrive musikk. Låta jeg skal fremføre i dag heter «Dangerous State of Mind» og handler om sinnet mitt og hvilke tanker som har vært i hodet mitt i det siste. Blant annet om folk som snakker dritt om meg bak ryggen min. Musikken er for meg å få ut det jeg tenker, om det er positivt eller negativt, sa rapperen som Tv-seerne vil få møte igjen når Norske talenter ruller videre på skjermen. 
Sist oppdatert 14.09.2019 klokken 10:06 av Nicolai Prebensen

Martin Fredriksen i en noe ynge utgave på Vedderheiakonserten 2013. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no