- I Nygårdshallen er trafikken som normalt, litt kø ved åpningen og deretter en jevn strøm av velgere, sier Håvard Severinsen og Camilla Erland Aarnes. (Foto: Jon Aamodt)

- Normal pågang i valglokalet

  Jon Aamodt
  09. sept. 2019
  12:09
- Det var litt tendenser til kø akkurat da vi åpnet klokken 09.00. Ellers har det vært en jevn strøm med velgere her i Nygårdshallen, sier leder at tellestyret i det som nå er Søgne valgkrets, Håvard Severinsen til N247 omlag en time etter at valglokalet åpnet mandag. 

- Pågangen er omtrent som den har pleid å være, tilføyer sekretær Camilla Erland Aarnes som minner alle som skal stemme om å ta med seg legitimasjon. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi minner om dette på vei inn i valglokalet for å unngå at velgerne gjør seg klar og så plutselig oppdager at de ikke har noe identitetspapirer med seg, sier den erfarne valgmedarbeideren. 

Valgmedarbeiderne forteller at det normale bildet er en del trafikk i formiddagstimene. Deretter kommer normalt en roligere periode, før det hele kulminerer med et nytt rush utover ettermiddagen og kvelden før valglokalene stenger klokken 21.00 mandag kveld. 

Valgresultatene
De aller fleste partiene samler seg til valgvake på Clarion Hotel Ernst mandag kveld, og N247s reportere vil følge valget tett fra stedet ut over kvelden. Vi publiserer tallene etterhvert som de foreligger og vil også dele valgresultatet opp i de forskjellige valgkretsene.

- Forhåndsstemme-resultatet for valget i nye Kristiansand vil være klart kort tid etter at valglokalene stenger klokka 21.00.

- Vi forventer at de første resultatene fra stemmer som er avgitt på selve valgdagen er klare ca. klokka 21.30. Vanligvis er resultatene fra den foreløpige (manuelle) tellingen fra alle 20 kretsene klare før klokka 23.00, skriver Kristiansand kommune på sine hjemmesider.

Valglokalene stenger klokken 21.00 mandag kveld. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no