Innsendt
Det blir mange spennende aktiviteter både i Helleviga og i Romsviga den 15. september, blant annet vises «livet i fjæra». (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Familiedag i Romsviga og Helleviga

  Nicolai Prebensen
  13. sept. 2019
  11:35
Velkommen til familiedag i Romsviga og Helleviga 15. september klokken 11.00 - 15.00. 

De årlige arrangementene i Romsviga og Helleviga i Søgne er blitt en tradisjon for store og for små, både i Søgne og de omkringliggende kommuner. Nytt av året er sammenslåing av disse to dagene. Det blir spennende og varierte aktiviteter begge steder. 

Masse aktiviteter
Vi byr blant annet på vandretur, innlegg om Romsviga og Lilleviga sin historie, fluekasting, orientering, livet i fjæra, natursti, fiske, teinetrekking, grilling av egen fangst, barkebåt-spikking, aktivitetssti med mer. Dagen gjennomføres i samarbeid med Søgne Kystlag, Søgne Dykkerklubb, Kristiansand Jeger og fiskerforening, Naturvernforbundet i Søgne, Søgne og Songdalen Orienteringsklubb, Midt-Agder Friluftsråd, Søgne Røde Kors og Romsvigas venner. 

Familiedagen inngår som en del av den nasjonale Kulturminneuka og foregår i flotte kystkulturrammer i Romsviga og Helleviga. 

Alle ønskes hjertelig velkommen.

Janne Johnsen
Prosjektleder og friluftsveileder
Midt-Agder Friluftsråd
Sist oppdatert 15.09.2019 klokken 08:32 av Nicolai Prebensen

Midt-Agder Friluftsråd sanker inn og viser «livet i fjæra». Søgne dykkerklubb henter opp enkelte arter og spennende funn fra sitt dykk som også blir vist frem. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no