Espen Sørensen løper fra Randesund-forsvaret etter en lissepasning fra Stian Aamodt og scorer sikkert. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bunnsolid hjemmelag levnet ikke Randesund en sjanse

  Nicolai Prebensen
  07. sept. 2019
  18:29
Søgne FK - Randesund 3-0 (2-0), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion.

Et bunnsolid hjemmelag levnet ikke gjestene en sjanse da de to rivalene møttes på Søgne stadion lørdag ettermiddag. Fra avspark var Søgne-herrene overlegne, og spesielt i de først 45 minuttene hadde laget total kontroll på motstanderen som nesten ikke fikk låne ballen. Fikk Randesund ballkontroll var det kun få trekk som skulle til før hjemmelaget gjenvant kontrollen.

Styrte kampen
I andre omgang falt kvaliteten noe, men Søgne FK styrte likevel kampen fullstendig og viste ingen tegn på å miste kontroll på kampen. Samtlige spillere var aggressive med og uten ball, og gjorde gjestene lite gode. Randesund var regelrett sjanseløse mot et engasjert Søgne på gresset lørdag ettermiddag.

- Det er morsomt å jobbe med et slikt lag. Spillerne er veldig gode på aggressivitet og vinner tilbake ballen før motstanderen får etablert et angrep. De jobber til krampa tar dem, og derfor vinner vi kamper for tiden, sa en fornøyd assistenttrener, Svein Enersen til N247 ved kampslutt.

Søgnes to første mål kom i første omgang hvor Ole Asbjørn Liland setter ballen til side for keeper etter en duell i 16-meteren.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ole Asbjørn Liland (i takling) ble kåret til Søgne FKs beste spiller lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Mål nummer to kommer etter en lissepasning fra Stian Aamodt til Espen Sørensen som i en duell med en Randesund-forvarer overlister forsvareren og setter ballen i mål. Samme Aamodt setter selv inn seiersmålet til Søgne med et dundrende skudd fra kort hold i det 65. minutt av kampen.

Andreplass
Søgne FKs herrelag ligger fremdeles på andreplass på tabellen med fire poeng opp til tabelltopp Express som har en kamp mindre spilt. I den 21. serierunden av i alt 26 runder spiller Søgne-herrene borte mot Express. Den kampen går torsdag kveld på Fevik Stadion og kan bli en nøkkelkamp i toppen av 4. divisjon.
Sist oppdatert 07.09.2019 klokken 19:23 av Janne Kristine Aamodt

Stan Aamodt sikrer seieren med 3-0 scoring til Randesund-spillernes fortvilelse. (Foto: Nicolai Prebensen)

Når man scorer tar man likegodt en salto slik Espen Sørensen her gjør. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no