Vidar Kleppe er Demokratenes ordførerkandidat ved kommunevalget 9. september. (Foto: Demokratene)

Valgkampen: «Folket i Søgne, Songdalen og Kristiansand er mye viktigere enn kunstsiloen i Kristiansand»

  Redaksjonen
  07. sept. 2019
  10:09
Kjære velger; Demokratene som ønsker en ny og bedre politisk kurs for Nye Kristiansand har nå god valg-vinn i de politiske seilene. Målinger viser nå at Demokratene kan bli en av byens største partiet ved din hjelp den 9. september. La det være tindrende klart: Demokratene vil alltid sette folket i Søgne, Songdalen og Kristiansand først! 

Demokratene sier derfor nei til kunstsilo og at milliardær Nicolai Tangen skal sponses med hundrevis av millioner offentlige skattekroner. Milliardær Nicolai Tangen og vennene hans må ta regningen for kunstsiloen selv.

Demokratene er også det eneste av bystyrepartiene i Kristiansand som sier nei til bompenger og rushtidsavgift. Bompenger er en usosial dobbeltbeskatning som snarest må avskaffes. 

Demokratene vi bygge ringvei rundt Kristiansand, før det brukes penger på Gartnerløkka. Demokratene ønsker en sterkere satsing på kollektivtransport. Vi vil derfor kjempe for gratis buss og økt rutefrekvens. Det må "rett og slett" bli billigere å reise kollektivt.

Demokratene vil også helse og sosialtilbudene ut i bydelene der folk bor. Folk som bor i Søgne og Songdalen skal tilbys omsorgsbolig i forhold til gamle kommunegrenser. De skal også ha legevakt i Søgne. Det skal også gjeninnføres kjøkken på byens sykehjem som lager hjemmelaget kvalitetsmat. Kreftomsorgen i Nye Kristiansand må bli bedre.

Demokratene sier nei til flytting av Containerhavna til Kongsgård/Vige. Det må nevnes at Snadderkiosken faktisk i 2018  har en omsetning på 17 millioner kroner som er større en hva Kristiansand Havn KF har på containere.  

Eiendomsskatten i Kristiansand må sterkt reduseres og på sikt fjernes. Hus og hjem skal ikke være et skatteobjekt .

Dette er bare noen av sakene som våre kvinner og menn - våre 65 kandidater fra Søgne, Songdalen og Kristiansand vil jobbe for deg og dine 365 dager i året  - i hele valgperioden 2019-2023. 

Demokratene ber deg derfor ydmykt - om din støtte -ved at du bruker Demokratene sin stemmeseddel, som vil gjøre en stor forskjell i hverdagen for deg som bor i Nye Kristiansand - når stemmene på kvelden den 9. september er talt opp - og den politiske hverdagen begynner. Godt valg! 

Vidar Kleppe
Ordførerkandidat for Demokratene i Nye Kristiansand
Sist oppdatert 07.09.2019 klokken 10:22 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no