Søgne FK inviterer til folkefest i forkant og under den viktige seriekampen til Søgne FKs herrelag lørdag ettermiddag. Bildet er tatt under et tidligere arrangement. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Lover folkefest på Søgne stadion lørdag

  Nicolai Prebensen
  05. sept. 2019
  23:32
Lørdag spiller Søgne FKs herrelag en viktig seriekamp i 4. divisjon for fortsatt å ligge i toppen av divisjonen. For å lage litt blest rundt fotballen i bygda inviterer klubben til masse aktiviteter og mye moro i forkant av kampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Arrangementet starter klokken 12.00 på stadion med Kiwi Tangvall miniserie, det er en cup for de minste spillerne i klubben. Kiosken vil være åpen fra 12.00. 
Speakertjeneste er i boks og det vil bli loddsalg fra samme klokkeslett med flotte premier, sier sportslig leder i klubben Jarle Olafsen (bildet) til N247 torsdag.

Han forteller om premier som er alt fra vaskekort i vaskehall, anorakker, Bergans sekk og mye mer. Trekningen foretas i 2. omgang av hovedkampen.

- Toyota Sør er dagens kampsponsor, og vil vise frem noen av sine biler i modellutvalget. I tillegg blir det ved utmarsj til kamp et flott fyrverkeri og i pausen medaljeutdeling til spillerne som deltok på Kiwi Tangvall miniserie. Dette blir opplegg akkurat som en toppkamp fortjener, og ikke minst hyggelig for vårt klubbmiljø, avslutter han og oppfordrer folk til å ta med familien, drikke en kopp kaffe og slå av en fotballprat.

Håpet er at Søgne-herrene skal gå seirende ut av oppgjøret mot Randesund lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no