Stasjonssjef Jarle Danielsen og utrykningsleder Stian Moi Holmesland i KBR Søgne og Songdalen utenfor bygningen hvor brannen startet torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Branntilløp på Lunde i Søgne: En person skal være sett løpende fra stedet

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  05. sept. 2019
  13:50
Nødetatene er på vei til Lunde i Søgne etter melding om branntilløp i bolig. Det er politiets operasjonssentral som melder om hendelsen klokken 13.35 torsdag. 

- Brannen skal være slukket, og det er ikke meldt om personskade, skriver politiets operasjonsleder i en melding på Twitter.

Etter det N247 kjenner til skal branntilløpet skal ha vært i et lagerrom i et kombinert bolig- og næringsbygg på Lunde. Huseier skal sammen med en av sine ansatte ha fått slukket brannen. Kriminalteknikere fra politiet er på stedet og foretar tekniske undersøkelser.

- Det var helt tilfeldig at vi merket røyk og oppdaget brannen. Vi tok med to pulverapparater ned i underetasjen, og da vi kom frem stod flammene til taket. Ved hjelp av pulverapparatene og noe vann fikk vi kontroll på brannen, sier huseier Tor Ivan Pedersen (bildet) til N247s reporter på stedet. 

Politiets operasjonsleder sier til N247 at de så langt ikke kan si noe mer om årsak og hendelsesforløp, men foretar undersøkelser på stedet.  

Etter det N247 kjenner til skal en person være observert løpende fra stedet. Politiet vil hverken bekrefte eller avkrefte om de leter etter en eller flere personer etter branntilløpet.
Sist oppdatert 05.09.2019 klokken 15:43 av Nicolai Prebensen

Nødetatene har rykket ut til Lunde i Søgne etter melding om branntilløp i en bolig. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kriminalteknikere fra politiet foretar tekniske undersøkelser etter branntilløpet på Lunde torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no