Startet salong: F.v.: Negldesigner Rakel Malene Sløgedal og frisørene Joanna Leszczynski og Susanne Lien-Dahl i de nyoppussede lokalene på Nodeland. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det har vært en stor investering

  Nicolai Prebensen
  05. sept. 2019
  13:32
Denne uken etablerte Joanna Leszczynski og Susanne Lien-Dahl salongen Studio Styled By. Med seg har de også negldesigneren Rakel Malene Sløgedal som leier stol i de nyoppussede lokalene i «Prix-bygget» på Nodeland.

- Vi eier lokalene, har pusset opp alt, i tillegg til at det er bygget et par nye rom her i det som var blomsterbutikk tidligere. Det har kostet, men vi har tro på at det vil betale seg over tid. Spennende er det, men de tre første dagene siden åpning, har vi ikke sittet ned ett eneste sekund, sier Susanne til N247 torsdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Hun er daglig leder i aksjeselskapet.

Susanne og Joanna er tidligere svært gode kolleger fra en annen salong, og deres veier skiltes når den salongen opphørte.

- Da sjansen her på Nodeland dukket opp, tok vi kontakt med hverandre og gikk løs på oppgaven. Det har endt i dette samarbeidet, og nå er vi endelig i gang, fortsetter Lien-Dahl og forteller at valget om en negldesigner kom foran et hudpleietilbud.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Negldesigner Rakel Malene Sløgedal leier stol i Studio Styled By på Nodeland og driver eget firma. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Det er en hudpleier her i bygda, men ingen negldesigner. Vi søkte etter potensielle makkere, og Rakel ble vår soleklare favoritt. Hun leier nå stol hos oss, og kombinasjonen tror vi treffer godt. Dette tilbudet finnes ikke andre steder i bygda, men vi har ingen planer om å stoppe der.

- Vi ser for oss å utvide etterhvert, gjerne bli flere fagarbeidere i salongen, og ikke minst utvide tilbudet. Hva det blir får vi komme tilbake til senere, akkurat nå er det viktigst å få «satt» salongen skikkelig i Songdalen. Slik det har vært til nå ser ikke det ut til å bli noe problem, avslutter Susanne blidt, og får anerkjennende nikk fra Joanna og Rakel Malene.

Susanne Lien-Dahl med kunden Jonas i Studio Styled By på Nodeland torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no