En person er kjørt til sykehus etter en arbeidsulykke i Kilenesheia torsdag formiddag. legevaktslege, politi. ambulanse og brannvesen var raskt på plass etter ulykken torsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Mann i 20-årene til sykehus etter arbeidsulykke

  Jon Aamodt
  05. sept. 2019
  10:02
Søgne torsdag klokken 09.50: Politi, ambulanse, legevaktslege og KBR Søgne og Songdalen rykket torsdag formiddag ut til Kilenesheia i Søgne etter melding om en arbeidsulykke. 

- Vi er på vei til Kilenesheia i forbindelse med en arbeidsulykke. En person har fått strøm i seg. For øvrig er hendelsesforløp og skadeomfang ukjent per nå, skriver politiets operasjonssentral på Twitter klokken 09.50 torsdag.

Sykehus
- En person i 20-årene er kjørt til sykehus med ambulansen, sier stasjonssjef ved KBR Søgne og Songdalen, Jarle Danielsen til N247s reporter på stedet.

Personen var bevisst og skal i følge politiet være påført noe brannskader på hendene og i ansiktet.

Etter det politiet har fått opplyst var hensikten med arbeidet å kutte av en kabel som av uvisse årsaker var strømførende.
Sist oppdatert 05.09.2019 klokken 10:35 av Nicolai Prebensen

En person er kjørt til sykehus etter et arbeidsuhell på Kilenesheia på Langenes torsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no