4. divisjon: Rykket igjen opp til andreplass på tabellen

Søgne FK - Hisøy 3-2 (0-1), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion lørdag ettermiddag.
- Vi har 1.000 ting å rette på, sa trener Jostein Dyrnes til N247 etter at laget gikk til pause med 0-1 i sekken lørdag ettermiddag. I andre omgang var mange av de feilene rettet på og med Oslo-studenten Kevin Johansen på gjestespill ble det fart i angrepet til Søgne-herrene.
Selv om laget lå under til pause var spillet godt i 1. omgang, men skuddene på Hisøy-målet gikk langt over og til siden.
- Når de har de sjansene de har kan ballen settes rolig ned i et av hjørnene, sa Dyrnes videre.
Slik ble det i 2. omgang og hjemmelaget fikk tre nettkjenninger mellom 53 spilte minutter og 59 spilte minutter. Først ute var Kevin Johansen og utliknet til 1-1 på en flott heading etter en corner. I samme minuttet scorer Lennart Aamodt etter å ha blitt frispilt på 16-meteren og skyter sikkert i mål.
Fem minutter senere scorer Kevin Johansen mål nummer to for dagen på skudd og seieren virker sikker. Bortelaget ville det imidlertid annerledes og presser Søgne-herrene sterkt det siste kvarteret av seriekampen. Muligheten kommer når det dømmes straffe mot hjemmelaget og Benji Herve Yebo Ngoie scorer utagbart for Jesper Augustinsen Andersen, og det er ny spenning i kampen.
Fortjent
Søgne-herrene legger seg helt bakpå og ror i land en fortjent tre-poenger lørdag ettermiddag.
Laget ligger igjen på en 2. plass på tabellen og med noen få Expresstap, ligger alle muligheter til rette for at Søgne kan nå helt til topps i årets serie. Neste hjemmekamp er mot Randesund lørdag 7. september på Søgne Stadion. En toppkamp å se frem mot.
I Nett TV-vinduet ser du hvordan seier feires i garderoben.
Kevin Johansen scoret to i ettermiddagens seriekamp på Søgne stadion. (Foto: Nicolai Prebensen)
Kevin Johansen (t.v.) gratulerer Lennart Aamodt med Søgnes andre mål. Kaptein Ole Asbjørn Liland gratulerer de to målscorerne. (Foto: Nicolai Prebensen)