Søgne jr - Fløy jr 3-0 (0-0), G19 1. divisjon høst, Tøyota-banen Tangvall.

Etter to kamper spilt i høstens seriespill ligger nå Søgne-juniorene på toppen av tabellen etter to kamper spilt og to seire.
Av Jacob Rogstad, trener Søgne FK jr.

Det nye opplegget på kampdagen, ble nok en gang prøvd ut, og kokkene Trine Tønnesen og Unni Rogstad leverte til 10 på børsen. Spillerne var storfornøyde da de nok en gang møttes tre timer før kamp på «restaurant».

Da kampen startet, var det Fløy som åpnet de første fem minuttene best, veldig nære med å sette ballen i mål ved en anledning men stortalentet Petter B. Sørhus gjør en klasseredning, og får akkurat dyttet ballen til side for mål.

Herfra og ut tar Søgne mer og mer over. Det blir en tett første omgang, med mot dueller over hele banen. Søgne spiller seg til en god del sjanser, men klarer ikke få uttelling i mål.

I pausen snakkes det om å holde kverna i gang, så vinner vi denne kampen. Akkurat dette klarer spillerne å gjennomføre, hurtig fotball på få berøringer gir mål.

Sander Tønnesen setter opp Sebastian Salvesen, og Sebastian setter ballen iskaldt i mål. Søgne leder 1-0.

Så er tid for litt magi. Elias vender spillet i bakrom, Stian Karlsen kommer på et 40 metersløp, og slår inn på Henrik Fredriksen som setter ballen til side for keeper. For et angrep, og for et mål. 2-0 til Søgne

Frispark
Søgne får frispark nede ved hjørneflagget, og Peder Lauvsland slår ballen knallhardt inn til Ulrik Stubstad som setter hodet til, og plutselig står det 3-0.

Søgne Vinner fullt fortjent 3-0.

Etter at alle de seks lagene i sluttspillet til kretsmestertittelen har spilt to kamper, leder Søgne tabellen med seks poeng. Tre lag følger bak med tre poeng.

Seks poeng
Spillergruppen har nå tatt seks poeng mot to svært gode juniorlag, Vi har fått en drømmestart. Begge kampene spiller vi fantastisk flott fotball. Jeg er rett og slett kjempe imponert over guttene. Så er det gøy å se at det er de som startet kampen på benken som kommer inn å putter mål. Det forteller meg at vi har et godt lag med 18 mann, og at det blir vanskelig å ta ut laget framover. Det er jo bare gøy.

Nå skal vi bruke resten av uken på å finne bakkekontakten igjen, så skal vi lade opp til å prøve å gjenskape dette mot Randesund neste mandag.  Åtte kamper igjen nå, det er åtte cupfinaler.
Sist oppdatert 21.08.2019 klokken 13:51 av Nicolai Prebensen
Søgne-juniorene i kamp på Toyota-banen tidligere i sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)