Søgne-juniorene vant mot Arendal-juniorene i serien

Arendal Jr - Søgne Jr 1-2 (1-0), 1. divisjon høst, Norac Stadion
Av trener Søgne junior, Jacob Rogstad.
Kampen startet på La Famiglia restaurant i Kristiansand 3,5 time før kampstart. Der fikk spillere servert en nydelig lasagne, samt en analyse av laget på motsatt side.
Deretter gikk turen til Norac Stadion for siste forberedelser og oppvarming.
Arendal Jr kommer sterkt ut, og tar ledelsen 1-0. Derfra og resten av kampen tar Søgne Jr mer og mer over.
Etter pause styrer Søgne spillet, og da Ulrik Stubstad blir revet ned innenfor straffefeltet får Søgne mulighet fra straffemerket. Denne setter Peder Lauvsland enkelt nede ved stolpen.
Står høyt
Søgne forsetter å stå høyt, og Bendik Mersland bryter et oppspill og sender ballen rett til Ulrik Stubstad, som setter fart mot mål, og setter ballen iskaldt til høyre for keeper.
Søgne vinner fortjent 1-2
Jeg er fryktelig stolt over at guttene sto sammen igjennom 90 minutter, og torsdag spilte laget sin beste kamp for sesongen. En strek lagseier. Det var et vanvittig høyt tempo i kampen, og vi klarte å styre tempoet til vår favør. Før kampen snakket vi om Laget med en stor L. Det var nøkkelen i denne sene torsdags-kampen i Arendal.
En stor takk til La Famiglia som var med å gjøre denne dagen perfekt for oss!
Neste hjemmekamp er mot Fløy førstkommende tirsdag.
Sist oppdatert 16.08.2019 klokken 16:36 av Nicolai Prebensen
Hele spillerstallen til Søgne FKs juniorer samlet på restaurant i forkant av kampen mot Arendal torsdag kveld. (Foto: Privat)