155 i pølsekø på Søgne stadion

Publisert

Presis klokken 12:00 fredag stod plutselig 155 unge i pølsekø på Søgne stadion. Sjefsgriller Kjetil Nordskag ble svett bare av synet, og han ble ikke mindre svett av de to alt for varme grillene han stod ved og grillet ikke mindre enn i overkant av rundt 400 Gildes Grillpølser som skulle serveres.


Det gikk sånn noenlunde greit, litt verre var det at pølsebrødene var frosne, men hvem bryr seg om det når man er på Tine Fotballskole.
- Jeg vet ærlig talt ikke for hvilken gang vi arrangerer Tine Fotballskole, men det er i alle fall over 10, sier Jarle Olafsen i Søgne FK til N247 midt under pølselunchen siste dagen av skolen som startet onsdag.
Et dykk i N247s arkiv forteller artikkelforfatteren at årets skole er den 12 i rekken.
- Det deltar totalt 155 barn i alderen seks til 12 år, vi har 18 instruktører og fire personer til å administrere fotballskolen. Det skal litt til å sørge for at alt går på skinner med så mange deltakere. De skal ha mat, spille kamper samtidig som de skal lære mer om spillet. Opplegget er vårt eget, men Tine spiller på lag med oss under cupen, sier han videre.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Kjetil Nordskag og Jarle Olafsen i Søgne FK hadde mer enn nok med å dekke etterspørselen etter grillpølser under lunchen på fotballskolen fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Men pølser, og ikke frukt og grønt?
- Nå har vi spist brødmat, grønt og frukt i tre dager. Nå som vi snart skal avslutte skolen, tenkte vi at vi kunne skeie litt ut akkurat under dette måltidet. Litt «godt» må vi unne oss, lo Olafsen og løp avgårde for å hente et håndkle til en dryppende varm og våt grillmester.
Sist oppdatert 17.08.2019 klokken 20:47 av Nicolai Prebensen
Ikke bare pølser under fotballskolen. Her går alle "mann" i angrep under kamp. I år som tidligere år, vinner absolutt alle lag og spillere i Tine Fotballcup. (Foto: Nicolai Prebensen)
Godt stekt på en side, ikke fullt så godt på andre siden. Men, hvem bryr seg om Michelin-stjernene når det spilles fotball. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS