- Ingen må tro at tre-poengeren er i boks før kampen onsdag er ferdigspilt, sier Søgne FKs herretrener, Thor Jostein Dyrnes. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Ingen må tro at kampen onsdag er ferdigspilt

  Nicolai Prebensen
  13. aug. 2019
  18:29
- Etter seks superkamper i serien og en tredjeplass på tabellen hadde vi alle sjanser til å rykke nær toppen mot Flekkefjord sist lørdag. Den dagen falt laget helt sammen, og nye utfordringer står i kø foran onsdagens kamp mot Tveit, sier trener for Søgne-herrene, Thor Jostein Dyrnes til N247 tirsdag ettermiddag.

Dyrnes forteller om mange forfall onsdag og håper ikke det skyldes at spillerne tror at  «kampen er ferdigspilt». Tveit ligger på bunnen av tabellen med ett poeng på 15 spilte kamper, men treneren er klar på at slike kamper er «livsfarlige».

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det var vel såvidt at vi klarte å ta dem i vår, og dette kan fort skje igjen. Hvis noen tror at onsdagskampen er ferdigspilt må de tro om igjen. Det ligger tett med lag bak med nesten lik poengsum. Mister vi tre poeng her havner vi fort nedover, forteller han videre.

- Skulle vi derimot komme sterkt tilbake vil vi ha heng på teten igjen og det må vi kunne klare mot en så, på papiret, svak motstander. På grunn av forfall må jeg i kveld sette et nesten nytt lag, men fotball er fotball og det er min jobb å få det beste ut av det laget vi har. Jeg har heldigvis mange spillere og ta av, men kan ikke bruke for mange juniorer. 

Travelt
- Juniorlaget er inne i et hardt spilleprogram de også, og det er viktig at de får jobbe i fred i mest mulig grad. At en klubb har et godt junior-lag er viktig, og det har Søgne FK. Vi får hjelpe hverandre så godt vi kan, sier han og legger til at han nå ser seg tvunget til å stramme litt inn på «forfalls-politikken» til en del av spillertroppen.

Søgne FKs herrelag spiller seriekamp mot Tveit på Søgne stadion onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no