Markus Aasmul, Tobias Nibe-Svendsen, Stephen Refsnes og Tom Roar Madland bygget en 35 meter lang vannsklie på Søgne gamle prestegård, til stor glede for 120 deltakere under Pitstop festivalen i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bygget 35 meter lang vannsklie

  Nicolai Prebensen
  13. aug. 2019
  14:19
Oasen Bibelsenter og Filadelfia Lyngdal er midt i Pitstop Ungdomsfestival i Søgne, og siden sist torsdag har flere ungdommer brukt 40-50 timer på å bygge en vannsklie på hele 35 meter fra fjøset på Søgne gamle prestegård og ned i Søgneelva.

Selve sklia er bygget i tre og lemmer, for så å bli kledd med plast og dusjet med grønnsåpe.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Under hele festivalen har vi hatt konkurranser og møter om kvelden. Vi er cirka 120 ungdommer her og overnatter på Søgne videregående skole. Vannsklia er også en del av konkurransene, og her deles ut poeng etter fart og stil, sier Tobias Nibe-Svendsen fra Oasen og Markus Aasmul fra Fidadelfia Lyngdal til N247 tirsdag ettermiddag.

Da var vannsklie-konkurransen nettopp startet opp.

- Pitstop er en kristen ungdomsfestival i Søgne. Arrangør er menighetene Oasen Søgne og Filadelfia Lyngdal. Fokus for festivalen er å vise ungdom veien til livet med Jesus. Dessuten er det flott å bli kjent med andre ungdommer i landet og gjøre mange artige aktiviteter sammen. Aldersgruppen for festivalen er 13 til 20 år.

- På Pitstop får vi besøk av talere som deler av sine erfaringer om livet med Jesus. Vi har sett at mange ungdommer gjennom møtene vi har, får en personlig opplevelse som merkes når de kommer hjem igjen. Pitstop er en spennende festival på slutten av sommerferien hvor ungdom skaper nye vennskap i et trygt og rusfritt miljø, skriver arrangørene på hjemmesiden til arrangementet.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ikke alltid like lett for badevaktene når det skal balanseres på plast innsmurt med grønnsåpe. (Foto: Nicolai Prebensen).

Etter at vannskliekonkurransen er unnagjort og alle deltakerne har tørket opp, blir det fotballkamper tirsdag ettermiddag før de igjen samles på Oasen til møter.

Pitstop avsluttes onsdag.

Om vannsklia får stå etter at festivalen er avsluttet kan ikke konstruktørene si noe om.

Ikke alle tok sjansen på vannsklia tirsdag, men mange deltok i konkurransen i kampen om poeng for fart og stil. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no