Her ligger Lasse Fardal nede etter at han ble grisetaklet tidlig i kampen. (Foto: Erik Thime, Avisen Agder)

Tapte mot Flekkefjord. Fardal ute med alvorlig skade

  Nicolai Prebensen
  10. aug. 2019
  19:16
Det ble ingen fortsettelse av det fantastiske spillet Søgne-herrene leverte mot Våg sist mandag. Laget tapte 2-3 mot Flekkefjord lørdag ettermiddag på  bortebane.

- Jeg skjønner ingenting. I dag spilte de som de gjorde før jeg kom ned. Alle hadde fått sine arbeidsoppgaver, og absolutt ingen fulgte planen. Det ble ikke spilt opp bakfra. Kun lange baller fra forsvaret og frem, det går ikke og dagens spill irriterer meg noe veldig. Slik kan vi ikke ha det, sier en frustrert trener Thor Jostein Dyrnes på telefon til N247 lørdag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han forteller videre at han frykter at Lasse fardal kan være ute for en lengre periode.

- Tidlig i kampen blir han grisetaklet av en Flekkefjord-spiller og får det som ser ut som en svært alvorlig skade i foten. Vi ville sende han umiddelbart på sykehus, men det ville han ikke være med på så han ble kjørt hjem. Spilleren som taklet fikk direkte rødt kort. Lasse er en viktig mann for laget, og jeg håper det ikke er brudd han har pådratt seg.

- På tross av spill elleve mot ti mann i store deler av kampen klarer vi altså å tape. Dette er alt for dårlig, og jeg lover at vi kommer tilbake sterkt allerede neste onsdag hjemme, avslutter en kort og bestemt trener.

Lennart Aamodt i kamp mot en Flekkefjord-spiller lørdag ettermiddag. (Foto: Erik Thime, Avisen Agder)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no