Sirill Grevstad Bratten (Sp), Jan Oddvar Skisland og Astrid Hilde fra Arbeiderpartiet i hyggelig passiar på Tangvall lørdag. (Foto: Jon Aamodt)

Valgkampstart på Tangvall

  Jon Aamodt
  10. aug. 2019
  14:18
Flere av de politiske partiene som stiller til valg ved bystyrevalget i nye Kristiansand markerte seg med valgkampstand på Tangvall lørdag. 

En god time etter at politikerne hadde rigget seg med sine stands, var det fremdeles flest politikere og heller tynt med potensielle velgere på jakt etter informasjon om hva de ulike partiene prioriterer før det første bystyret skal velges til den nye storkommunen. 

- Det er viktig å få de unge med i politikken. Det er de som er demokratiets fremtid, og vi må satse på ungdommene, sa Siril Grevstad Bratten fra Søgne til N247. Hun er andrekandidat på Senterpartiets liste og håper på en plass i det nye bystyret. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søgnes siste ordfører Astrid Hilde (Ap) stiller ikke til valg, men også hun var på Tangvall sammen med partiets ordførerkandidat Jan Oddvar Skisland. 

- Det er helt greit å ikke være med lenger så lenge vi har en god ordførerkandidat i Skisland, sier Hilde som går tilbake til livet som sivilist etter fire år i kommunepolitikken i Søgne. 

Rolig valgkampstart
I tillegg til Senterpartiet og Arbeiderpartiet var det SV og Høyre som benyttet anledningen til nærkontakt med velgerne mellom regnbygene på en heller grå lørdag. Med få aktuelle velgere på torvet foregikk praten politikerne imellom i en rolig og hyggelig tone. Intensiteten og diskusjonene om retningsvalg og ulike politiske saker kommer garantert til å tilta ettersom valgdagen nærmer seg og folket skal gjøre sitt valg.

Veteran Bjørn Egeli er Arbeiderpartiets fremste Søgne-kandidat ved bystyrevalget i september. (Foto: Jon Aamodt)

Ikke overbefolket da de politiske partiene markerte seg med valgkampstand på Tangvall lørdag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no