Fra venstre: 4th runner up Karina Okorokova, 3rd runner up Eirin Grinde Tunheim, Miss Norway Helene Abildsnes, 1st runner up Henriette Jacbobsen Haugeog 2nd runner up Lea Stefine Tryggvason. (Foto: Knut Yrvin)

Helene Abildsnes er Miss Norway 2019

  Jon Aamodt
  10. aug. 2019
  09:44
- Hei, da kan jeg med glede fortelle at jeg ble Miss Norway 2019 og skal representere Norge i den internasjonale konkurransen Miss Universe 19. desember i Sør Korea. Jeg kan ikke beskrive følelsen jeg fikk da navnet mitt ble ropt opp, sier Helene Abildsnes til N247 etter at hun sent fredag gikk helt til topps under kåringen av Miss Norway 2019.

Det er andre året på rad at Helene Abildsnes fra Søgne deltar i finalen i den nasjonale konkurransen Miss Norway, og etter en tredjeplass i fjorårets konkurranse, tok hun denne gang steget opp på øverste trinn på seierspallen. 

Tok tittelen på andre forsøk
- Jeg føler meg heldig som har fått lov til å være med i finalen for andre gang. Dette har vært en fantastisk reise med gode minner som jeg tar med meg videre. Jeg har forberedt meg i to år, og nå er jeg virkelig klar for å vinne, sa Helene like før den store finalen fredag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Siste og eneste gang Norge har vunnet denne konkurransen var da Mona Grudt  vant tittelen i 1990, og nå ønsker Helene å følge i hennes fotspor. 

- Denne seieren betyr jo at jeg får lov til og fortsette med det jeg elsker, og det vil være et steg nærmere drømmen om å bli Miss Universe. Jeg har jo funnet mange nye interesser jeg ikke viste jeg hadde, og jeg ser på Miss Norway som en stor døråpner og griper alle mulighetene jeg kan, sier årets Miss Norway til N247. 

- Et steg nærmere drømmen om å bli Miss Universe, sier Helene om seieren i Miss Norway 2019. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no