Søgnes lag med Peter Sørli, Harald Englund, Tor Harald Lund og Caroline Finnestad Lund sikret seieren i lagkonkurransen på Landsskytterstevnet 2019 på Evje torsdag. (Foto: Magne Lorentzen)

Tor Haralds revansje

  Jon Aamodt
  08. aug. 2019
  13:22
Søgne skytterlag gikk torsdag helt til topps i lagkonkurransen under Landsskytterstevnet på Evje. Etter at Tor Harald Lund gikk glipp av Kongetittelen i går med en millimeters margin, var det nettopp Tor Harald Lund som sikret seieren i lagkonkurransen da han fra skive ni i siste lag prikket inn 100 poeng med syv innertiere. 

Lund hadde ikke det beste utgangspunktet da laget lå på niendeplass med 298 poeng etter 99 poeng av Harald Englund, 100 poeng av Caroline Finnestad Lund og 99 poeng av Peter Sørli i de tre første lagene. 

Etter at Tor Harald hadde gjort unna sin nærmest prikkfrie serie, misset det ene laget etter det andre av de åtte som hadde mulighet for å ta igjen Søgne, og da lederlaget fikk en åtter og en nier var det klart at Søgne kom til å innkassere seieren i lagkonkurransen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Med Tor Harald Lunds 100 poeng ble det seier til Søgne med totalt 398 poeng i lagkonkurransen på Landsskytterstevnet 2019 på Evje. 

Strålende fornøyd
- Det er alltid moro å vinne med laget, sier en strålende fornøyd Tor Harald Lund til N247 etter lagskytingen torsdag idet han gjør seg klar til opprop før han skal inn i en ny finale i Stangskyting.

Lund understreker at han etter et par sekunders skuffelse onsdag er strålende fornøyd med resultatene fra årets Landsskytterstevne som så langt har endt med en tittel som årets Skytterprins og nå torsdag seier i lagkonkurransen. 

Veteranklassen V 73
I klassen Veteran 73 hadde Harald Englund fra Søgne 250 poeng før finalen hvor han igjen leverte fult hus og 100 nye poeng. Han endte på en delt fjerdeplass med 350 poeng og syv innertreff. Trioen som gikk til topps hadde alle ni innertreff i finalerunden torsdag. 


Saken oppdateres.
Sist oppdatert 08.08.2019 klokken 14:06 av Jon Aamodt

Peter Sørli, Harald Englund, Tor Harald Lund og Caroline Finnestad sikret Søgne Skytterlag seier i lagkonkurransen under Landsskytterstevnet på Evjemoen 2019. (Foto: Magne Lorentzen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no