Solfesten 17. august vil i sin helhet foregå i området Høllen. (Foto: Privat)

Freddy Kalas til Solfesten

  Nicolai Prebensen
  08. aug. 2019
  13:10
Lørdag 17. august arrangeres Solfesten i Høllen med arrangementer fra klokken 13.00 til avslutningen med fyrverkeri klokken 20.45.

Festen er i år en markering av av 2019 er siste året Søgne kommune er en selvstendig kommune, men formannskapet har uttrykt et ønske om at arrangementet blir årlig.

Prosjektleder David Bjorvand i Best Event sier til N247 at det blir mye aktivitet i området Høllen denne lørdagen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det blir aktiviteter med matstands fra lokale leverandører. Det blir hoppeslott, ansiktsmaling, fotball og håndballaktivteter, ponniridning, volleyball med mer. I tillegg skal nødetatene være til stede og Try&Frustøl er på plass hvor Vetle Try demonstrerer Cross kart, forteller han.

Bjorvand sier videre at Dancing Darlings stiller, Søgne og Greipstad Sparebank skal ha eget show, og flere artister går på scenen utover kvelden. Deriblant Freddy Kalas som er godt kjent i inn- og utland.

175 millioner streams
- Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger og har rundet 175 millioner streams på Spotify. Han er en av landets mest attraktive sceneartister, og det positive budskapet i låter som «Jovial» og «Vibber» appellerer til både unge og gamle.

- Det er ikke tillatt å parkere i Høllen, men det blir satt opp flere parkeringsområder utenfor Høllen og Shuttle-busser vil kjøre frem og tilbake til parkeringsområdene fra klokken 12.00 til 14.00 og fra 20.00 til 22.00, avslutter han.
Sist oppdatert 08.08.2019 klokken 13:27 av Nicolai Prebensen

Freddy Kalas er en av flere artister under Solfesten 17. august i Høllen. (Foto: Managementet)

Vetle Try skal representere Try&Frustøl Motorsport under arrangementet. (Foto: Try&Frustøl Motorsport)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no