En sterk andreplass til Caroline Finnestad Lund etter omskyting i finalen onsdag. Her gratulerer hun og pappa Tor Harald Lund vinneren Emil K. Lilledal. (Foto: Roar Tolfsen)

Andreplass til Caroline etter omskyting

  Jon Aamodt
  07. aug. 2019
  15:39
 
Allerede på innskytingen før finale viste Caroline sin klasse med kun innertiere og de fleste treffene ble markert med 10,8 og 10,9, så midt i blinken som det går an å komme. 

Da siste laget med Caroline på skive to startet sin finaleskyting, hadde allerede fem skyttere 350 poeng, og hun var derfor avhengig av 10 treff og 10 innertreff for å gå til topps alene. Det klarte Caroline som sammen med Emil K. Lilledal endte på 100 poeng med kun innertreff. Dermed måtte det omskyting til for å kåre en vinner i klassen Eldre Rekrutt. 

Samlet, men litt høyt
Det ble en spennende omskyting der Emil Lilledal til slutt kunne juble høyest etter at begge skytterne fikk 100 poeng, men Carolines serie lå litt høyt, og hun måtte nøye seg med fem innertiere mot Lilledals åtte. Uansett ble det en sterk andreplass til den unge Søgne-skytteren.

Eldre Junior
I klassen Eldre Junior skjøt Andreas Finnestad Lund 100 poeng i finalen og klatret med det opp til en 15 plass på den endelige resultatlisten med 342 poeng i en klasse hvor vinnerresultatet ble 345 poeng. 


En spent mamma, Mette Finnestad Lund følger med på anvisningene etter finalen. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no