Politiloggen for Søgne og Songdalen. (Foto: Politiet)

Politiloggen: To personer i sykkeluhell på Lundeveien

  Nicolai Prebensen
  09. aug. 2019
  13:20
Søgne fredag klokken 14.37 Lundeveien: Trafikkuhell, melding om en person som har falt på El-sykkel. Politi og ambulanse til stedet.

- Det skal ha vært to personer på sykkelen. Begge er ved bevissthet. Skadeomfang og hendelseforløp forøvrig ukjent per nå, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Songdalen torsdag klokken 21.35: Politiet har stanset mopedfører på E39 v/Mjåvann. Fører fremstod som påvirket, nødvendige prøver sikres. Anmeldes også for besittelse av mindre mengder narkotika.

Søgne torsdag klokken 21.10: Politibåten har vært i skjærgården i Søgne og Kristiansand i kveld. 21 båtførere er kontrollert. To fikk forenklede forelegg for manglende flyteutstyr, en for fart, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Songdalen torsdag klokken 09.25: Politiets operasjonssentral skriver at KBR og politi er på vei til en adresse i Svalåsveien hvor det har vært et branntilløp. Brannen er slukket av beboer og det er kontroll på stedet. 

I følge brannmannskapene på stedet var det en nabo som oppdaget røykutvikling under en veranda og varslet huseier. Han slukket branntilløpet med et brannslukningsapparat og vann fra en hageslange.

Agder politidistrikt skriver på Twitter klokken 10.34 at de har gjennomført åstedsundersøkelse og oppretter sak på forholdet.

Songdalen onsdag klokken 13.13: Agder politidistrikt melder om en voldshendelse i Songdalen.

- Det har vært en slåsskamp mellom to personer på voksenopplæringen på Birkelid. Vi er på stedet og snakker partene til fornuft, sier operasjonsleder John Repstad til N247 onsdag ettermiddag.

Han forteller om mindre skader på de involverte.

- Det er ikke snakk om alvorlige skader, men læreren på stedet opplevde situasjonen som ubehagelig og tok kontakt med politiet. Vi blir på Birkelid til situasjonen har roet seg, sier Repstad.
Sist oppdatert 09.08.2019 klokken 15:30 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for distriktet. (Foto: Politiet)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no