Rekrutten Martin Ødegård fra Greipstad er først ute av de lokale skytterne i finalene på Evje onsdag. (Foto: Landskytterstevnet 2019 Evje)

Lokale skyttere i tet før finalene onsdag

  Jon Aamodt
  07. aug. 2019
  12:14
Onsdag er den store finaledagen på Landsskytterstevnet med finaleskyting på bane for samtlige klasser. Tirsdag kveld ble det klart at Tor Harald Lund, skytterkongen fra 1987, skal skyte på skive en når Kongelaget avslutter finalene onsdag kveld. 

Allerede sist søndag gjorde Caroline Finnestad Lund unna kvalifiseringen i klasse Eldre Rekrutt, og i den klassen skyter yngstejenta i familien finale ondag ettermiddag. Hele 32 skyttere i klassen har 250 poeng før finalen hvor Caroline ligger på skive to. 

Greipstadskytter på skive en
Det er ikke bare familien Lund som gjør seg bemerket av lokale skyttere under Landsskytterstevnet på Evje. I rekruttklassen som også har sin finaleskyting onsdag, ligger Martin Ødegård fra Greipstad på skive en etter å ha skutt 250 poeng med 17 innertreff i grunnlaget tidligere.  

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Eldre Junior
Onsdag formiddag har skytterne i klassen Eldre Junior gjort seg ferdig med sin kvalifisering. Andreas Finnestad Lund hadde her hele 16 av sine 25 skudd i innertieren, men med en syver og en åtter i de to stående seriene endte Andreas på 242 poeng. Han er tre poeng bak de ledende skytterne i klassen og hele 20 konkurrenter har fra 243 til 245 poeng før finalen. Andreas har gode muligheter til å avansere i finalen onsdag, men avstanden opp til ledelsen er trolig i største laget til at han kan gå helt til topps denne gangen. 

Det er rekruttene som starter finaleskytingen på Evje, og denne klassen har opprop allerede klokken 11.30.

Caroline Finnestad Lund er blant favorittene når klassen Eldre Rekrutt skyter finale onsdag. (Foto: Roar Tolfsen)

32 år etter at Tor Harald Lund ble skytterkonge ligger han i år på skive en når Kongelaget skyter sine ti skudd onsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no