Jarle Rogstad runder Våg-keeper og setter inn ledermålet for Søgne-herrene i tirsdagens 4. divisjonsoppgjør på Søgne stadion. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det beste Søgne-laget jeg har sett

  Nicolai Prebensen
  06. aug. 2019
  22:47
Søgne - Våg 3-1 (1-1), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion tirsdag kveld.

- Dette er det beste Søgne-laget jeg har sett de 10 årene jeg har bodd her, sa Våg-trener Peer Danefeld til N247 etter at laget hans ble overkjørt av et svært velspillende hjemmelag tirsdag kveld.

- De var bedre enn oss i alt, og ville i tillegg mer, sa han videre.

Ett besøk, ett mål
I første omgang var gjestene på ett besøk i Søgnes 16-meter, og det resulterte i et mål etter 24 minutters spill på en heading over keeper Jesper Augustinsen Andersen.

I det 29. minutt skyter Jarle Rogstad i nettveggen, og to minutter senere utlikner Ole Asbjørn Liland med skudd til side for Våg-keeper etter først å ha fått retur på skuddforsøk nummer en.

Lagene går til pause etter at hjemmelaget hadde et visst overtak gjennom omgangen.

Dominerer
I andre omgang dominerer Søgne totalt og spiller praktfotball i store deler av omgangen, og etter 60 minutters spill serverer Kevin Johansen Jarle Rogstad som elegant runder Våg-keeper og sender hjemmelaget i ledelsen, vel fortjent.

Fire minutter senere serverer Johansen igjen, og innbytter Sander Tønnesen scorer på skudd.

Etter 3-1 scoringen dabber kampen noe av, men det skyldes ikke innsatsen fra hjemmelagets spillere, de løp seg helt tomme. I løpet av de siste 10 minuttene lå «halve» laget og skrek i kramper, og Kevin Vigebo sa det så treffende;

Kramper
- Nå har jeg f... meg krampe i begge leggene. Men, hverken han eller de andre med kramper ga seg og stod på kampen ut.

En bra oppvisning av herrene i 1. omgang tirsdag kveld. En fantastisk 2. omgang fikk de 80 tilskuerne se på gresset på Tangvall tirsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Jarle Rogstad og Kevin Johansen jubler over utlikningen til Ole Asbjørn Liland (19) i første omgang. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Har du sett som de løp, ikke rart krampa tok de. For en innsats, sa en storfornøyd trener Thor Jostein Dyrnes til N247 etter kampen.

Samtlige lag i 4. divisjon har nå spilt 14 kamper, og Søgne-herrene klatret tirsdag til 3. plass på tabellen med 25 poeng. Express topper tabellen med 32 poeng, og Fløy-Flekkerøy 2 har 27 poeng på 2. plass.

Nest kamp er mot Flekkefjord 10. august borte på Uenes stadion.

Kevin Johansen hadde to assist i lokaloppgjøret på Søgne stadion tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Sander Tønnessen gratuleres av Peder Lauvsland etter at han sikret seieren til Søgne-herrene med 3-1 scoringen i det 60. minutt tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no