Med 30 treff og 28 innertreff har Caroline Finnestad Lund sikret seg et glimrende utgangspunkt før finalen i feltskyting i klassen Eldre Rekrutt på årets Landsskytterstevne. (Foto: Roar Tolfsen)

Nye toppresultat fra Tor Harald Lund og Caroline Finnestad Lund. Tor Harald skyter fra skive én på Kongelaget

  Jon Aamodt
  06. aug. 2019
  20:17
Tirsdag skyter klassen Eldre Rekrutt sine innledende runder i feltskyting. Caroline Finnestad Lund er ferdig med sine fem innledende skytinger og etter de fire første hadde hun skutt bare innertreff og stod med 24/24 i protokollen. På siste hold ble det igjen seks treff, men denne gangen måtte ungjenta nøye seg med fire innertreff og sluttresultat 30/28. Konkurransen pågår fremdeles, men Caroline ligger foreløpig på samme poengsum som fire andre konkurrenter som alle har samme poeng etter innledende runder. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kongelaget
De beste skytterne har tirsdag sine 25 innledende skudd på 200 meter i baneskytingen. Resultatene fra dagens skyting vil avgjøre hvem som kvalifiserer seg for Kongelaget som skal gjøre opp om de gjeveste titlene onsdag. Våre lokale favoritter kommer ikke på banen føre senere tirsdag. N247 oppdaterer med resultater etter hvert som disse foreligger. 

Tor Harald Lund tilbake i toppen
- Det er tomt, sa en tydelig beveget Tor Harald Lund til NRKs reporter rett etter at han presterte en helt fenomenal omgang under Landsskytterstevnet på Evje tirsdag kveld. 

Tor Harald Lund innledet med 50 poeng og fire innertiere før han fortsatte med 49 poeng i stående. På knestående hvor han ifølge Caroline pleier å være veldig god, fortsatte han med nye 50 poeng og fire nye innertreff og var da eneste med 149 poeng så langt. 

Helt tilbake i toppen
På tiskudd startet han med 10, 9 og 10 i stående og fulgte opp med tre 10-ere i knestående. På de fire siste liggende ble det fire nye tiere og totalt 248 poeng etter innledende skyting. Etter å ha blitt skytterkonge i 1987 er Tor Harald Lund tilbake helt i toppen på årets Landsskytterstevne.  

Etter at kvalifiseringen er ferdig tirsdag er det klart at Tor Harald ligger på skive en i Kongelaget med samme poeng som Rasmus Løberg, men med flere innertreff i kvalifiseringen. 32 år etter at han ble Skytterkonge fra skive to, ligger han onsdag for første gang på skive en i Kongelaget. 
Sist oppdatert 06.08.2019 klokken 22:52 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no