Unggutter som imponerte: Fra venstre Sebastian Vangen Torkildsen, Mads L. Engenes og Adrian Lølandsmo Kristensen.

Unggutta imponerte mot rutinerte ringrever

Misfornøyde veteraner: Veteran-fetterne Morten Lossius til venstre og Arne Thomas Nygård var ikke fornøyd med verken egen innsats eller kamputfallet.

Søgne – Øyestad 2, 29 – 34 ( 14 – 15 ) 4. divisjon håndball herrer, Tinntjønnhallen onsdag kveld.

Selv om det ble tap for håndballherrene til Søgne HK mot rutinerte ringrever fra Øyestad så var det en del positivt å ta med seg videre for et for kvelden ungt Søgne-lag. Hele fire 16 åringer fikk prøve seg i kveldens kamp mot et Øyestad-lag som bestod av flere rutinerte ringrever hvorav noen av spillerne har erfaring fra spill på øverste nivå i Norge.

God første omgang

Selv om Øyestad kom best i gang og ledet med tre mål etter fem spilte minutter så tok hjemmelaget over ledelsen midtveis i første omgang etter flere fine scoringer fra høyresiden ved Sebastian Vangen Torkildsen og Adrian Lølandsmo Kristensen. Mot slutten av omgangen vekslet lagene på å ha ledelsen og da pausesignalet gikk så stod det 14 – 15 på resultattavla.

Dårlig start på andre omgang

Hjemmelaget fikk en heller dårlig start på andre omgang da bortelaget scoret tre kjappe mål før det var gått to minutter. Etter denne dårlige starten klarte aldri Søgne-laget å komme ajour med Øyestad. Selv om angrepsspillet til hjemmelaget stod til godkjent i andre omgang og Søgne-målvakt Kjetil Holm Eeg vartet opp med flere klasseredninger så ble det aldri noe spenning mot slutten av kampen og til slutt endte kampen med Søgne-tap 29 – 34.

Unggutten Sebastian Vangen Torkildsen scorer fra distanse.

Fornøyd tross tap

Søgnes spillende trener Torstein Lia Stålesen som var mestscorende for hjemmelaget med sine sju scoringer var fornøyd etter kampen, tross tap.

– Selv om det ble tap mot de rutinerte spillerne fra Øyestad, hvor strekspiller og den ene bakspilleren fikk altfor mye plass i angrep så er jeg veldig fornøyd med unggutta som virkelig har vokst og tør å ta ansvar i begge ender av banen og bakerst sto Kjetil Holm Eeg en meget god kamp, spesielt i andre omgang hvor han reddet oss fra et større tap, kommenterte Stålesen like etter kampslutt.

Søgne-målvakt Kjetil H. Eeg imponerte med flere spektakulære redninger.