Tonje Refnes prøve å bryte gjennom et godt Søgne-forsvar.

Tonje ble for god for et hardkjempende Søgne-lag

Line G. Bjelland (til venstre) og Mathilde Bakke måtte gi tapt for Tonje Refsnes og hennes Otra-lag.

Søgne – Otra 24 – 26 ( 12 -14 ) 4. divisjon håndball damer, Tinntjønnhallen søndag ettermiddag.

Et skikkelig påskrudd Søgne-lag fikk en god start på kampen da laget møtte et godt Otra-lag med den tidligere Vipers-spilleren Tonje Refsnes som sin store stjerne. Godt forsvarsspill og en opplagt Isabella Prestbakmo i mål samt at nevnte Tonje Refsnes presterte å bomme på de seks første skuddene gjorde at Søgne ledet fortjent 10 – 6 etter tretten spilte i minutter. I denne perioden var venstre bakspiller Mathilde Bakke meget og scoret flere fine mål.

Midtveis i første omgang snudde kampbilde. Tonje Refsnes begynte å score og Søgne-spillerne surret bort ballen i flere angrep som gjorde at bortelaget overtok ledelsen i kampen som de hold frem til pause-praten, med stillingen 12 – 14.

Jevnt nesten helt inn

Selv om Otra utover i andre omgang hele tiden var 2 – 3 mål foran i målprotokollen så gav aldri hjemmelagets spillere opp håpet om å vinne kampen. Frimerke på Tonje Refsnes gjorde at bortelaget stadig gjorde angrepsfeil og fem minutter før slutt var hjemmelaget kun et mål bak på stillingen 22 – 23. I en hektisk avslutning på kampen med utvisning til en Otra-spiller to minutter før slutt og en brent straffe for hjemmelaget på stillingen 24 – 25 et minutt igjen å spille var det Otra-spillerne som holdt hode kaldt på slutten av kampen og kunne juble for borteseier 24 – 26.

Fortsatt gøy å spille håndball

På et godt Søgne-lag var det Mathilde Bakke og Line G. Bjelland som scoret flest mål med sine seks og fire scoringer.

Otra jubler for kampens siste mål.

Selv med mye skuddbom i starten av kampen og frimerke i hele andre omgang endte Tonje Refsnes med hele 11 nettkjenninger.

– Det er fortsatt gøy å spille håndball og vinnerinstinktet er fortsatt på plass selv jeg er i en helt annen form en da jeg spilte med og mot flere av verdens beste håndballspillere, sa en fornøyd Tonje Refses etter seier mot Søgne.