Fornøyde Søgne-spillere jubler for seier over Lyngdal.

Vant fortjent mot tabellnaboen

Søgne – Lyngdal 20 – 18 ( 10 – 7 ) 4. divisjon håndball damer, Tinntjønnhallen torsdag kveld.

Søgne HKs Isabella Prestbakkmo imponerte med flere gode benparader.

Det ble en helt fortjent hjemmeseier da Søgne-damene møtte tabellnabo Lyngdal i Tinntjønnhallen onsdag kveld.

Etter en heller slakk åpning på kampen fra hjemmelagets side, hvor laget scoret sitt første mål først etter seks spilte minutter, fikk Søgne-spillerne mer fart på føttene etter at Søgne-trener Bjørn Hagen tok sin første time out før ti minutter av kampen var spilt. Da var bortelaget fortjent i ledelsen med 4 – 2.

Fire gode minutter av hjemmelaget etter time outen og kampen var snudd til hjemme-ledelse 6 – 4 og det var Lyngdal-treneren sin tur til å ta time out, uten at det hjalp noe som helst. Frem mot pause funket hjemmelagets forsvarsspill veldig bra noe som gjorde at lagene kunne ta pausepraten med hjemmeledelse 10 – 7.

Gode kantspillere

Etter pausen var nesten hele tiden hjemmelaget i ledelsen med to – tre mål mye takket være flere fine scoringer fra kantspillerne Mari Fidjestøl og Line G. Bjelland, sammen med flere fine redninger av sisteskanse Isabella Prestbakmo.

Det ble litt spennende da bortelaget reduserte til 19 – 18 fem minutter før slutt, men en scoring av strekspiller Elise Barøy og godt forsvarsspill i de avgjørende sluttminuttene gjorde at hjemmelaget kunne juble for en helt fortjent hjemmeseier 20 – 18 .

Gode kantspillere Mari Fidjestøl (til venstre) og Line G. Bjelland.

Flest mål for hjemmelaget scoret Line Govertsen Bjelland med fem nettkjenninger, hvorav flere var på gode kontringer.

Med denne seieren ligger Søgne på åttende plass på 4. divisjon med fjorten poeng etter nitten spilte kamper.