Trio som er klare for å banke Søgne. Fra venstre Kenneth Tønnesland, Frode Utvaag og Sindre Solberg.

Skal banke Søgne HK og feire opprykk

Publisert
Greipstad-trenerene Jan Erik Tønnesland ( venstre) og Erik Sunde gleder seg til lokaloppgjør mot Søgne.

Greipstad – Grimstad studentene 25 – 20 (13 – 10 ), 4. divisjon håndball herrer, Nodelandshallen mandag kveld.

Selv om studentene fra Grimstad kom best i gang og ledet med fire mål etter fem spilte minutter var det etter hvert ingen tvil om hvem som ville mest da Greipstads-håndball herrer spilte en viktig kamp om seriemesterskap og opprykk til 3. divisjon.

Engasjerte trenere

Med de to tidligere Greipstad-spillerne Erik Sunde og Jan Erik Tønnesland på sidelinjen vet både spillerne og publikum hva de får. Med sitt store engasjement har de to tidligere strekspillerne virkelig fått fart på både Greipstad-spillerne samt fått opp stemningen blant tilskuerne. Med to påskrudde trenere i 2 x 30 minutter får man også påskrudde spillere som jubler for både scoringer, godt forsvarsspill og målvakts-redninger.

Etter den dårlige starten på kampen kom etter hvert Greipstad-mannskapet i siget og lagene tok pause med hjemme-ledelse 13 – 10.

Ikke lett å skyte over Greipstad-forvaret.

Stengte buret

Etter en jevnspilt start på andre omgang hvor hjemmelaget ledet med to mål etter litt over halvspilt omgang våknet virkelig Greipstads målvakt. Etter en litt ubehagelig treffer stengte Tobias Dalen Krogstad målet fullstendig i en ti minutters periode som gjorde at kampen var avgjort med fire minutter igjen på kampuret. Tilslutt ble det en fortjent femmåls seier til jublende Greipstad-spillere. Flest mål for hjemmelaget scoret den tidligere elitespilleren Preben Egeli med åtte fulltreffere. Vi tar også med at hele ti av hjemmelagets-spillere noterte seg i målprotokollen.

Klare for å banke Søgne

Onsdag kveld kl 21.00 er det klart for den utsatte naboduellen mot Søgne i Tinntjønnhallen. Til denne kampen er Greipstad-spillerne klare for både skalpen til Søgne og å feire seriemesterskapet.

– Selvfølge skal vi banke Søgne i morgendagens kamp. Vi har for tiden et klart bedre lag enn naboen i vest så spørsmålet er bare hvor stor seieren blir, er den klare meldingen fra Greipstad-trioen Kenneth Tønnesland, Frode Utvaag og Sindre Solberg.

Målsetningen er nesten i havn

Før sesongen var det klar beskjed fra Greipstad-leiren at lagets målsetning var seriemesterskap og opprykk til 3. divisjon.

– Det har vært stort engasjement og treningsvilje hos gutta som har gjort at vi med seier i onsdagens kamp mot Søgne vil ha klart målsetningen om seriemesterskap og opprykk før siste serierunde.

Lokaloppgjør lever alltid sitt eget liv så vi tar ikke seieren på forskudd mot Søgne. Det kan godt være at Søgne gjør dette til en møkkakamp som vi må slite for å vinne, men vi vet hva de kommer med så vi er forberedte på at det blir masse innspill til Søgnes strekspiller doktor Lossius, som sikkert kommer til å score en del mål, men det skal vi leve med, kommenterer de alltid engasjerte Greipstad-trenerne Erik Sunde og Jan Erik Tønnesland før sesongens andre oppgjør mot Søgne.