Greipstad-spillerne jubler for seier og seriemesterskap.

Seriemestre etter å ha utklasset rivalen

Søgne-målvakt Kjetil H. Eeg fikk lite hjelp fra sine lagkamerater.

Søgne – Greipstad 21 – 35 ( 10 – 16 ) 4. divisjon håndball herrer, Tinntjønnhallen onsdag kveld.

Allerede under oppvarming kunne man se stor forskjell på lagene da serieleder Greipstad hadde tatt turen til Tinntønnhallen for et nabooppgjør mot Søgne. Mer trøkk på oppvarmingen og dobbel dekning på alle plasser hos bortelaget, mens hjemmelaget med kun én innbytter så mer ut som de gledet seg mest til kampslutt.

Tempoforskjell

Kampen ble aldri spennende og etter fem spilte minutter var bortelaget i ledelsen 0 – 5 etter flere fine kontringer. Kamputfallet ble som Greipstad-trenerne spådde på forhånd. Mens Greipstad-spillerne hele tiden stormet i angrep, så nærmest spaserte vertene for å spare krefter og unngå altfor mange baklengsmål.

Mot slutten av første omgang byttet bortelaget ut hele laget noe som gjorde at Søgne fikk pyntet litt på resultatet før pause, som endte med stillingen 10 – 16.

Kø på utvisningsbenken

I starten av andre omgang fikk publikum oppleve en sjeldenhet da Søgne på et tidspunkt hadde hele tre av de mest rutinerte spillerne utvist på samme tidspunkt. Dette ble en utfordring for tidtakerne da resultattavla kun takler to utvisninger samtidig for samme lag. Det er noe som gjorde at sist utviste spiller var ute en del kortere enn de obligatoriske to minuttene, uten at en overlegen motstander tok seg bry til å protestere på dette. På tribunen ble det forøvrig spekulert i om Søgne-spillerne rett og slett drog på seg utvisninger for å få seg en pust i bakken.

Søgne-herrene har fylt opp benken med utviste spillere.

Utover i andre omgang økte bortelaget ledelsen jevnt og trutt mot stadig trøttere Søgne-bein. Til slutt endte kampen med utklassingssifrene 21 – 35 til Greipstad som kunne juble for både seier mot naborivalen og seriemesterskap som gir opprykk til 3. divisjon. Utslitte Søgne-spillere står fortsatt med kun én seier etter elleve spilte kamper.

Flest mål for Greipstad scoret Preben Egeli med 10 fulltreffere, mens Morten Lossius (selvfølgelig) ble mestscorende for Søgne med sine seks nettkjenninger.