Kamp om ballen.

Greipstad filleristet Søgne – på slutten av kampen.

Søgne – Greipstad 22 – 31 ( 13 – 14 ) 4. divisjon håndball damer, Tinntjønnhallen søndag ettermiddag.

Trenerrivalene Bjørn Hagen og Frode Flatland takker hverandre for kampen.

Selv om Søgne scoret kampens første mål så var det Greipstad som resten av kampen var i førersetet. Et mer rutinert og fysisk sterkere bortelag viste seg å være best når kampen skulle avgjøres mot slutten av andre omgang.

Imponerte fra venstrekanten

I første omgang holdt hele tiden Søgne brukbart følge med naborivalen, mye takket være et skikkelig målshow fra kantspiller Line G. Bjelland som scoret hele sju mål i løpet av omgangen. Dette gjorde at Greipstad kun var et mål foran i målprotokollen til pause, med stillingen 13 – 14.

Filleristet på slutten av kampen

Søgne-trener Bjørn Hagen var før kampen klar på at kampen ville være jevn frem til de ti siste minuttene, med håp om at Søgne-laget ville ha holde hode kaldt og dra i land seieren i lokalderbyet. Mr. Hagen fikk rett i at kampen ville bli avgjort på slutten, men det ble ikke slik han håpet.

Fem minutter før slutt ledet Greipstad med tre mål og det var fortsatt litt spenning i kampen, men da gikk rullegardinet helt ned for Søgne-spillerne. De siste fem minuttene endte med et rødt kort til hjemmelaget og hele 0 – 6 i målprotokollen som gjorde at Greipstad-trener Frode Flatland fikk rett i at Greipstad kom til å filleriste Søgne, ettersom kampen endte med en fortjent ni-måls seier 31 - 22 til Greipstad, som nå kan kalle seg storesøster på landet inntil videre.

Fleste mål får Søgne scoret Line G. Bjelland med åtte nettkjenninger, mens Inger E. Omdal var mestscorende for Greipstad med sju mål.