Trio som imponerte mot Farsund: Fra venstre Thea S. Eikeland ( debutant), Isabella Prestbakmo og Tuva Govertsen.

Imponerte mot serielederen

Søgne-målvakt Isabella Prestbakmo med en dobbelt redning.

Søgne - Farsund/Lista 28 - 32 ( 16 - 15) 4. divisjon håndball damer, Tinntjønnhallen torsdag kveld.

Torsdag kveld møtte Søgne-damene sterkt motstand da serieleder Farsund/Lista gjestet Tinntjønnhallen til seriekamp i damenes 4. divisjon. Et bortelag som kun hadde et tap etter seksten spilte kamper.

Forrykende åpning av hjemmelaget

Et hjemmelag som lyktes med det meste i starten av kampen var i ledelsen med hele 6 – 1 etter kun seks spilte minutter, mye takket være godt og aggressivt forsvarsspill samt en opplagt sisteskanse i Isabella Prestbakmo.

Etter hvert så kom bortelaget i siget og kampen var jevnspilt resten av omgangen. To minutter før pause var bortelaget for første gang i ledelsen, men en god avslutning av hjemmelaget gjorde at lagene tok pausepraten med en fortjent Søgne-ledelse 16 -15

Ble trøtte etter hvert

Andre omgang startet også bra for hjemmelaget som økte ledelsen til 20 – 17 etter fem spilte minutter, men som i første omgang kom etter hvert de rutinerte spillerne fra Farsund/Lista i siget og hentet inn ledelsen.

Line G. Bjelland imponerte med mange fine scoringer.

Midtveis i andre omgang stod det uavgjort 22 – 22 og håpet om en overraskende hjemmeseier var fortsatt tilstede, men som så mange ganger før i årets sesong så stoppet det opp for de unge Søgne-spillerne da kampen gikk inn i sluttfasen. I løpet av en ti-minutters periode scoret bortelaget 7 mål, mens hjemmelaget kun fikk en nettkjenning og kampen var avgjort med fire minutter igjen å spille. En god avslutning av hjemmelaget som vant de siste fire minuttene 5 - 2 gjorde at det ble et hederlig tap 28 – 32 for Søgne-laget mot serielederen, noen spillerne kan være godt fornøyd med.

Flest mål for hjemmelaget scoret lynvingen Line G. Bjelland med åtte nettkjenninger. Søgnes beste spiller var denne gangen målvakt Isabella Prestbakmo som imponerte med mange fine redninger gjennom hele kampen.